Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

Το μέλλον έχει όνομα

Κώδικας δεοντολογίας για τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Η θέσπιση Κώδικα Δεοντολογίας και Επιτροπής Δεοντολογίας προβλέπεται από το Καταστατικό του κόμματος (Μεταβατικές Διατάξεις, ΙΙΙ) και αποτελεί κρίσιμο βήμα για την πιο συλλογική, πιο δημοκρατική και πιο αποτελεσματική λειτουργία του κόμματος, καθώς περιγράφει κανόνες σταθερούς, γνωστούς εκ των προτέρων σε όλους/ες και ίδιους για όλους/ες όσοι/ες προτίθενται να είναι υποψήφιοι/ες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτοί οι πάγιοι κανόνες είναι οι εξής:

Το κρύο το αντέχουμε...

Του Πέτρου Τσιολάκη στην Κυριακάτικη kontraNews

Διαμαρτυρία Εφήβων Βουλευτών

Το σώμα της ΙΘ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων αποφάσισε να αποστείλει μια ανοικτή επιστολή στα υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας και στους αντίστοιχους υπουργούς για την πρωτοφανή στέρηση των εκλογικών δικαιωμάτων των πολιτών που είναι γεννημένοι το 1997.
Την επιστολή υπογράφουν και οι Χαλκιδικώτες έφηβοι βουλευτές Μαρία Θεοδωρίδη, Βάσω Ευθυμιάδου και Ιωάννης Μυταυτσής.
Το κείμενο της Ανοιχτής Επιστολής:

Ετήσια Συγκέντρωση του Γυμναστικού Συλλόγου "η Σιθωνία"

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, και ώρα 11:45, στο Γυμνάσιο Νικήτης, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια συγκέντρωση του Γυμναστικού Συλλόγου "η Σιθωνία", με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους 2015.
Κατά την εκδήλωση αυτή θα γίνει ο ετήσιος απολογισμός (οικονομικός και αγωνιστικός), τα πεπραγμένα του συλλόγου, οι προοπτικές και οι αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου θα ψάλλουν τα κάλαντα.

Τους "κατεβάζει" "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"


Να περιμένεις...

Ο Χαλκιδικιώτης που βρέθηκε στην παρουσίαση του κόμματος του Γ.Α.Παπανδρέου, το "Κίνημα- Δημοκρατών Σοσιαλιστών"

...πιθανά να υπήρξαν κι άλλοι, αυτές τις φωτογραφίες είδαμε στο διαδίκτυο.