Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Οι Εργαζόμενοι Μεταλλείων αλληλέγγυοι στον Γολγοθά των προσφύγων προσέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια

Σε παράδοση και διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες στα ελληνοσκοπιανά σύνορα προχώρησαν οι Εργαζόμενοι των Μεταλλείων Κασσάνδρας.
Κλιμάκιο που απαρτίζονταν από εθελοντές μετέβη στην περιοχή το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, για να παραδώσει τα είδη α’ ανάγκης που συνέλεξαν εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής.
Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων «Αγία Βαρβάρα» με σημερινή ανακοίνωση του ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες εθελοντές.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων «Αγία Βαρβάρα» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, για την πολύτιμη βοήθεια, τον Σύλλογο Γυναικών Παλαιοχωρίου, τον Σύλλογο Γυναικών Μεγάλης Παναγίας (Η Αναγέννηση), όπως επίσης και τους εργαζόμενους στα Μεταλλεία για την ανταπόκριση τους στην συγκέντρωση προϊόντων πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Ειδομένης. Η συμμετοχή των εθελοντών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και ήταν συγκινητική.
Οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία και η κοινωνία της Βόρειας Χαλκιδικής, πάντα ευαίσθητη σε θέματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, βρίσκονται δίπλα σε όσους χρειάζονται βοήθεια. Όπου το κράτος δεν υπάρχει οι άνθρωποι θα είναι ενωμένοι.

Για Το ΔΣ
Ο Πρόεδρός 
Γιώργος Κ Χατζής 7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας παιδιά πολλά μπράβο

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο σωματείο

Ανώνυμος είπε...

Μόνοι σας βραβεβευστε. Μπράβο. Μπραβο

Ανώνυμος είπε...

5-56 αν μπορείς φτάσε σε τους. Δεν μπορείς. Είστε αλάνια ρε παιδιά

Ανώνυμος είπε...

φτου να μη σας ματιάσουμε!Άφταστοι είστε! Τεράστιοι! Δώσατε ένα μάθημα αλτρουισμού στον πλανήτη! Όλοι μας υποκλινόμαστε στη μεγαλοψυχία που με τόση μετριοφροσύνη δείξατε! Σταματώ γιατί συγκινήθηκα πάλι με σάς!!!

Ανώνυμος είπε...

να τους προσεχουμε τους προσφυγες για να μας θυμουντε οταν αναγκαστουμε κι εμεις να μεταναστευσουμε εξ αιτιας σας .....!

Ανώνυμος είπε...

Τα στατιστικά αυτά δεδομένα μας προειδοποιούν λοιπόν ποια θα είναι η τύχη ανάλογων φραγμάτων που σχεδιάστηκαν για τις εκμεταλλεύσεις χρυσού στη ΒΑ. Χαλκιδική και Θράκη, διότι είναι θέμα χρόνου πότε θα καταρρεύσουν οποιαδήποτε φράγματα συγκράτησης μεταλλευτικών αποβλήτων.
Θραύσεις φραγμάτων συμβαίνουν συχνά ύστερα από ασυνήθιστα έντονες βροχοπτώσεις.
Ο καθένας έχει μπροστά του τις εικόνες τραγικών καταστροφών και ολισθήσεων από θυελλώδεις βροχοπτώσεις ανά τον κόσμο, συχνότερες τα τελευταία χρόνια λόγω των κλιματικών αλλαγών.
Υπάρχουν όμως και άλλα αίτια αστοχιών, όπως π.χ. σεισμικές δονήσεις ή τεκτονικές κινήσεις.