Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΩΝ

Από την αλαζονεία της άλλης μέρας των εκλογών ο Αλ. Τσίπρας ξέπεσε στην ικεσία. Επιδιώκει από τη σύγκληση αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να βρει πολιτικό σωσίβιο και να τους καταστήσει συνενόχους στη ψήφιση του τρίτου καταστροφικού μνημονίου και συνενόχους στη ψήφιση του ασφαλιστικού, αφού το τελευταίο είναι γέννημα και θρέμμα του μνημονιακού εκτρώματος.Ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος Τσίπρας έφτασε, μέσα σε δύο μνημονιακούς μήνες, να κρέμεται πίσω από τον Λεβέντη, τη Γεννηματά, το Θεοδωράκη και τον Πλακιωτάκη. Κρίμα για την Ελλάδα να την κυβερνούν και να την διαχειρίζονται τέτοιες μετριότητες και σε τόσο κρίσιμες ώρες.
ISKRA

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενα καλό είχαν οι εκλογές του Σεπτέμβρη, στείλανε στα σπίτια τους, τους περίεργους εραστές της δραχμής, στυλ Λαφαζάνη και Στρατούλη, και όλο τον υπόλοιπο θίασο σκιών. Χαιρετισμούς πολλούς Ισκ[ρ]αριώτες.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς εκεί στο ΙΣΚΡΑ μας τους φορτωσατε αυτούς τους γελοίους. Τωρα που σας έδιωξαν τους πολεμάτε με μίσος. Και θέλετε να μας πείσετε πως οι αλαβανοι και οι λαφαζανηδες δεν ειναι κι αυτοι μετριότητες και κακομοίρηδες της πολιτικης.
Καλά γράφει ο αποπανω. Ισκαριωτες.

Ανώνυμος είπε...

Μας φταιει τωρα η μετριες ικανοτητες του τσιπρα;
Ορισμενοι κανουν πως δεν καταλαβαινουν οτι ηπολιτικη γραμμη του ρεφορμισμου που συνεχιζουν να υπηρετουν εχει προβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο ποιο σοβαρός από όλους στη χθεσίνη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ήταν ο Βασίλης Λεβέντης. Ο φαιδρός στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις έγινε πιο σοβαρός πολιτικός από τους δήθεν σοβαρούς.

Ανώνυμος είπε...

Οι μετριότατοι και σπιθαμιαίοι πολίτες απαφασίζουν να στείλουν μέτριους αντιπροσώπυς τους στο Κοινοβούλιο.
Για την επιλογή τους αυτή έχουν την αποκλειστική ευθύνη την οποίαν και ευλόγως αποδέχονται μια και είναι συνειδητή και επιθυμητή ενέργεια.
Βεβαίως, μετά διαμαρτύρονται, ηλιθίως, επικαλούμενοι εξαπάτηση και άγνοια, αλλά το πράττουν προσχηματικά, μια και γνωρίζουν πως κύριοι υπεύθυνοι για τον ξεπεσμό της χώρας και της πολιτικής είναι αυτοί και μόνον αυτοί.
Ας τους το υπενθυμίζουμε με κάθε ευκαιρία μπας και κάποτε συνέλθουμε και μετανοήσουμε.(μετανοώ σημαίνει αλλαγή του τρόπου του νοείν, δηλαδή του τρόπου που σκεφτόμαστε και αποφασίζουμε.)
Καλημέρα.