Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ! ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΛΩΡΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ
Την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται, υπερφορολογείται και εξαθλιώνεται, έρχεται η κυβέρνηση Τσίπρα, μεκυνικότητα η οποία ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία, να οχυρωθεί πίσω από μια ρύθμιση-σκάνδαλο της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, για να προσφέρει πλήρη ασυλία στη διεύθυνση και τα στελέχη της Αγροτικής τράπεζας, τα οποία προσέφεραν χαριστικά θαλασσοδάνεια, δανεικά και αγύριστα, στα πολιτικά κόμματα.


Η προσφορά ασυλίας, με την ίδια αισχρή απόφαση, αυτονοήτως επεκτείνεται και στιςδιευθύνσεις και τα στελέχη και των άλλων τραπεζών που έδωσαν, επίσης, αφειδώς δανεικά και αγύριστα στα πολιτικά κόμματα. Με αυτόν τον τρόπο θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ διασπαθίζονται και οι διοικήσεις των τραπεζών αθωώνονται με νόμο, τον οποίο επικαλείται σκανδαλωδώς ως άλλοθι ο πολύς αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης ο Δημ. Παπαγγελόπουλος για να καλύψει τα νώτα του και να νίψει ως Πόντιος Πιλάτος τα χέρια του.
Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγαννίδη, ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε ότι μπήκε στο αρχείο η δικογραφία για τα δάνεια της ΑΤΕ προς τα πολιτικά κόμματα, εξαιτίας της σκανδαλώδους διάταξης του άρθρου 78 του ν.4146/2013, η οποία παρέχει κατά πρωτοφανή και εξοργιστικό τρόπο ασυλία στους προέδρους, στα μέλη διοικητικών συμβουλίων και στα τραπεζικά στελέχη για μια κατηγορία δανείων, μεταξύ των οποίων περίοπτη θέση έχουν τα δάνεια στα κόμματα! «Και κατά την άποψή μου, η προαναφερθείσα διάταξη γι' αυτό ψηφίστηκε», σχολίασε ανερυθρίαστα, ενώ υποκτιτικότατα δεσμεύθηκε ότι «η σημερινή κυβέρνηση δεν πρόκειται να νομοθετήσει μέτρα που παρέχουν ασυλία σε οποιονδήποτε σαν τη διάταξη του άρθρου 78 του ν.4146/2013»!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΙΣΧΟΣ. ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

μα ερώτηση που κάνει κάθε άνθρωπος που σκέφτεται και δεν έγινε ποτέ κομματόσκυλο. Γιατί φταίν όλοι; Αφού ο νόμος 4146 του 2013 που με το άρθροτου 78 απαλάσει τους υπεύθυνους για τις παρανομες δανειοδοτήσεις ψηφίστηκε από την συγκυβέρνηση της συμφοράς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατί φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ; Η ΡΕΣΠΈΝΤΖΑ ΈΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ. Να γράψει και να προβαλει νομους του ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτός που ρυθμίζει το διεφθαρμένο μιντιακο καθεστώς των μεγάλων ΜΜΕ. Το ίδιο και για μια άλλη σειρά νομοθετημάτων ευνοικών για τον κόσμο. Αυτή είναι η σωστή ενημερωση

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 7:43
Τι δεν έχεις καταλάβει ακόμα;
Βάλε ραδιόφωνο ,επέλεξε ωραία μουσική ,πλέον όλοι έχουν γίνει παπαγαλάκια κάποιων.