Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Αγιασμός στο Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου

Η επίσημη έναρξη του σχολικού έτους 2015-16 για το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 9 Νοεμβρίου με τον καθιερωμένο αγιασμό με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικόδημου.
Ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου κ. Σωτήρης Μπρουτζάς ζήτησε συγνώμη εκ μέρους της πολιτείας από τους γονείς για την καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων και των δύο κύκλων του σχολείου (πρωινό και απογευματινό) και παρουσίασε το ειδικό εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό. "Σήμερα στελεχώθηκε το Ειδικό Σχολείο με τις απαραίτητες ειδικότητες (ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπεύτρια, ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό, καθηγήτρια ειδικής φυσικής αγωγής), για την εκπαίδευση και ασφαλή παραμονή των παιδιών στο σχολείο και είναι εφικτό το σχολείο να εφαρμόζει τα εξατομικευμένα προγράμματά του μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα καθημερινά".
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου κ. Χρήστος Βορδός, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ευτυχία Παπανικολάου, η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου κα Ιφιγένεια Παρούση και οι γονείς των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: