Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ "ΕΝΤΑΣΗ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ-ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"

ΦΤΗΝΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΪΝΑ ΕΠEΙΣΟΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"
Μια σειρά από site της κατευθυνόμενης συστημικής παραπληροφόρησης, ενώ δεν έγραψαν απολύτως τίποτα για το μεγαλειώδες μπλοκ της Λαϊκής Ενότηταςστην πορεία του Πολυτεχνείου, αναπαρήγαγαν μια σκόπιμη παραπληροφόρηση περί φραστικών επιθέσεων αντιεξουσιαστών στους Λαφαζάνη και Στρατούλη, οι οποίοι υποτίθεται αναγκάσθηκαν να αποχωρήσουν προσωρινά από την πορεία του Πολυτεχνείου. Δυστυχώς τις πληροφορίες, αυτές διέσπειρε το Αθηναϊκό, στην πραγματικότητα κυβερνητικό, κυβερνητικότατο! - πρακτορείο ειδήσεων, το οποίο ούτε καν έκανε τον κόπο να επικοινωνήσει με τους δεχθέντες την "επίθεση" για να διασταυρώσει την "είδηση", όπως μας λένε οι τελευταίοι.


Τι ενόχλησε όλους τους παραπάνω και ειδικά το Αθηναϊκό Πρακτορείο, που ξεκίνησε την κακοήθεια και προέβησαν στην στημένη "είδηση" είναι προφανές. Η θερμή υποδοχή που είχαν Λαφαζάνης καιΣτρατούλης από τον κόσμο σε όλη την πορεία, την οποία ακολούθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος,μπροστά από το μπλοκ της ΛΑ.Ε, φωνάζοντας αδιαλείπτως συνθήματα, ήταν ένας λόγος της ενόχλησης. Το κύριο, όμως, που κάνει κάποιους να μην αισθάνονται καθόλου καλά είναι ηεντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συμμετοχή πολιτών στο μπλοκ της ΛΑ.Ε, δεύτερη φορά μετά και την πορεία στη γενική απεργία. Αυτό ανησυχεί την κυβέρνηση και η ανησυχία της κυβέρνησης μεταφράζεται σε εμπάθεια κατά της ΛΑ.Ε από κάποιους μέσα στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Τους συνιστούμε πάντως ότι λίγη αντικειμενικότητα δεν θα έβλαπτε και ότι λιγότερη μεροληψία ένατι της ΛΑ.Ε δεν θα έκανε κακό!
---000_LAE_Polytech
---000_Zoe_Laf
---000_poreia_polytexneio_kke
---000_kosmos_apo_pano_polytech
---000_Simaia_Polytech
---000_Foit_syllogoi
---000_Polytech_stud

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι ιδεοληπτικοί δραχμολάγνοι και αντιευρωπαϊστές στην πρώτη γραμμή.
Δυστυχώς, ζουν στον φανταστικό κόσμο τους και δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως ο Ελληνικός λαός αποφάσισε προ διμήνου ποιοι θα τον κυβερνήσουν καο ποιοι θα πάνε στο περιθώριο, εκτός κοινοβουλίου, όπου και είναι η μοναδική θέση τους.-