Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Παρουσίαση της Χαλκιδικής σε επισκέπτες από 120 χώρες

Το Παγκόσμιο Τουρνουά Σκάκι Νέων - Νεανίδων 2015 με τη συμμετοχή 1.625 αθλητών από 120 χώρες, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ και τον συνολικό αριθμό των συνοδών επισκεπτών να ξεπερνάει τους 3.000, διοργανώθηκε στο Porto Carras Grand Resort από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου 2015.
Στο πλαίσιο της τελετής απονομής των πρωταθλητών του τουρνουά την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 στις 21:00, δόθηκε η ευκαιρία στον Τουριστικό Οργανισμό και την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής να πραγματοποιήσει παρουσίαση της Χαλκιδικής και διανομή εντύπου, μεταφέροντας στους 2.000 παρευρισκόμενους τόσο την ιστορία της, όσο και τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Η Χαλκιδική ως η γενέτειρα του φιλόσοφου Αριστοτέλη, το Άγιο Όρος ως ορθόδοξο θρησκευτικό κέντρο, η ακτογραμμή των 550 χλμ, οι μοναδικές περιπατητικές και ποδηλατικές διαδρομές, οι γεύσεις και τα αρώματα των οίνων και της γαστρονομίας, οι σύγχρονες ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές και η αειφόρος ανάπτυξη, αποτελούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού και είναι αυτά που τονίστηκαν κατά την παρουσίαση.
Η Χαλκιδική απέδειξε για μία ακόμη φορά, ότι μπορεί να διοργανώσει τέτοιου είδους μεγάλες εκδηλώσεις, χάριν της δυναμικής του προορισμού και των επιχειρήσεων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι απορίας άξιο, πως τυχαία γεγονότα ή δραστηριότητα άλλων (στην προκειμένη περίπτωση του ξενοδοχείου) τα μετατρέπετε σε δήθεν δράσεις σας μόνο και μόνο για να βγάλετε μια ανακοίνωση. Έτσι θα δικαιολογήσετε τις θέσεις και τους μισθούς σας;

Ανώνυμος είπε...

Λίγο παραπάνω-σε προηγούμενη ανάρτηση- ο κ. Εμμανουήλ, αναφέρεται στη σύγχρονη πραγματικότητα της Χαλκιδικής, με εντελώς διαφορετικούς όρους. Ποιον να πιστέψουμε; Μάλλον όχι τον Τουριστικό Οργανισμό και την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής, για τον απλούστατο λόγο ό,τι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού,στα οποία αναφέρονται, είναι αόριστα,"ωραία λόγια" και απέχουν πολύ από την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

12.01 εαν δεν προβαλουν την χαλκιδικη τοτε νατα λεμε τωρα καλα τα κανουν και μπραβο τους , , αμαν η γκρινια μας, ,,