Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Διάκριση της Ελληνικός Χρυσός στο διαγωνισμό HR Awards - Βέλτιστες πρακτικές και στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού

Ιδιαίτερες διακρίσεις για την πολιτική της και τις πρακτικές της στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, έλαβε η Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. που τιμήθηκε, στην διάρκεια τελετής απονομής των βραβείων HR Awards που έλαβε χώρα στην Αθήνα, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015, παρουσία αρκετών και σημαντικών εταιρειών και Οργανισμών.
Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στην Κριτική Επιτροπή στην οποία προέδρευε ο διεθνούς φήμης καθηγητής και Management Guru κ. Richard Boyatzis στελεχωμένος από καταξιωμένους καθηγητές Πανεπιστημίου και στελέχη επιχειρήσεων και Οργανισμών του Δημοσίου προσδίδοντας το απαραίτητο κύρος στην αξιολόγηση των συμμετεχόντων εταιρειών.
 

Η Ελληνικός Χρυσός η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στην Ιστορία της σε ανάλογο διαγωνισμό αναφορικά στις βέλτιστες πρακτικές στο τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού απέσπασε τιμητική διάκριση (Honorable Distinction) στις παρακάτω κατηγορίες όπου και έλαβε μέρος: 1. Excellence in Workplace Well-being, 2. Excellence in Performance Management Strategy, 3. Best Performance Management Tools / Practices, 4. Best Local Recruitment Practices.
Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός χρυσός επισημαίνει, «Η διάκριση αυτή επικυρώνει την συλλογική προσπάθεια των 2.000 εργαζομένων μας, να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και να πετύχουμε την απαραίτητη εξειδίκευση και τη συνεχή πρόοδο όλων των συναδέλφων. Η προσπάθεια αυτή είχε κόπο και χρειάστηκε συντονισμό και οργάνωση. Οι επικεφαλείς του τμήματος Ανθρώπινου δυναμικού, ο Κυριάκος Μεταξάκης από τα γραφεία της Αθήνας και η Χάρις Φωτεινάκη από τα γραφεία της Χαλκιδικής, εφάρμοσαν τις βέλτιστες διαθέσιμες πρακτικές στον τομέα τους και κέρδισαν τη διάκριση∙ Την περηφάνια και τη χαρά την μοιραζόμαστε όλοι μας.»
Οι διακρίσεις της Ελληνικός Χρυσός στο διαγωνισμό HR Awards 2015, ακολουθούν μια σειρά διακρίσεων που πιστοποιούν την περιβαλλοντική, την εργασιακή και την κοινωνική ευθύνη και συνέπεια, αλλά και την τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της Ελληνικός Χρυσός:
·         Health & Safety Awards – Winner στην κατηγορία Natural Resources & Mining και Gold στην κατηγορία Emergency Preparedness
·         CRI «Bronze Award» από το «Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης» για την κοινωνική συνεισφορά της Ελληνικός Χρυσός και Έπαινος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο των βραβείων «Ελληνική Αξία»
·         ISO 14001 για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της Ελληνικός Χρυσός
·         ΟΗSAS 18001:2007 για το σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΡΙΛΕς ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ(ΓΙΑ 3 ΩΡΕς)ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΔΙΑ? ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ 300ΕΥΡΩ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΦΟΣΊΩΣΗ ΤΟΥς ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥς ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΣΕΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥς "ΕΡΓΑΤΕΣ" ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΝΚΟΥΕ ,ΤΗΝ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΟΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΕΡΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥς ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ
ΟΥΓΚ

Ανώνυμος είπε...

5.11 καλη χωνεψη!!!

Ανώνυμος είπε...

πανω στις ζωες μας οι χαρτογιακαδες της αθηνας ανταλλασουν βραβεια,βρηκαν και τους ιθαγενεις σκλαβους για την βρωμικη δουλεια,κονομανε και τα καναλια και ο μπομπολας...αν δεν ειναι αυτο αναπτυξη τι ειναι?????
καημενη χαλκιδικη

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ