Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Πρώτη μετεκλογική παρέμβαση της Λαϊκής Ενότητας στη Θεσσαλονίκη

Η Λαϊκή Ενότητα, στα πλαίσια των μετεκλογικών πολιτικών παρεμβάσεών της στη Θεσσαλονίκη, θα συναντηθεί με εργαζόμενους και φορείς δημόσιων επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας που εντάχθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ.
Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου,  αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον Δημήτρη Στρατούλη, θα συναντηθεί με τα σωματεία των εργαζομένων στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία». Το αεροδρόμιο αποτελεί το μοναδικό διεθνή αερολιμένα της Κεντρικής Μακεδονίας και ξεπουλήθηκε έναντι ευτελούς τιμήματος σε γερμανικά συμφέροντα με την πρώτη πράξη εφαρμογής του 3ου Μνημονίου,  μαζί με άλλα 13 περιφερειακά αεροδρόμια.
 


Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τη Διοίκηση και τα Σωματεία των εργαζομένων στον Ο.Λ.Θ., που αποτελεί σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης στη βόρεια Ελλάδα. Η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, που είχε παγώσει προσωρινά τον προηγούμενο Μάιο, αποτελεί άμεση προτεραιότητα της υλοποίησης του 3ου Μνημονίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει ως εξής:

11:00 Συνάντηση με τα σωματεία των εργαζομένων στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία»
13:00 Επίσκεψη στον ΟΛΘ – Συνάντηση με τη διοίκηση του Οργανισμού
13:40 Συζήτηση με τα σωματεία των εργαζομένων στον ΟΛΘ

Στις 13.30΄ θα γίνουν δηλώσεις της αντιπροσωπείας της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης στα εντευκτήρια του Λιμανιού, αναφορικά με τη μετεκλογική πορεία της Λαϊκής Ενότητας και τον προγραμματισμό των δράσεών της, ιδιαίτερα αυτών που έχουν σχέση με την αντίσταση στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, και την αξιοποίησή της προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί πήγαν στην Ουκρανία, για τη Θεσσαλονίκη μιλάμε τώρα που είναι κοντά και την έχουν για πλάκα.Δεν το βάζουν "κάτω". Ολα στην Ελλάδα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ, έτσι και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι μοναδικό για την Κ. Μακεδονία. Εχουμε τη μοναδικότητα και την επικαλούμαστε. Οι άλλοι είναι κουτοί και δεν έχουν μοναδικότητες, ούτε αρχέγονα δάση.