Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Τέλος Οκτωβρίου η απόφαση του ΣτΕ για τις Σκουριές


Στην Ολομέλεια του ΣτΕ συζητήθηκε σήμερα η προσφυγή της «Ελληνικός Χρυσός» κατά της απόφασης του υπουργού Περιβάλλοντος με την οποία έχει επιβληθεί αναστολή εργασιών σε ορισμένα τμήματα των ορυχείων της Χαλκιδικής ώστε να υλοποιηθεί η πρόβλεψη της σύμβασης που επιβάλλει την επί τόπου ημιβιομηχανική πιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον από την εξόρυξη.
Μεταλλωρύχοι συγκεντρώθηκαν από το πρωί έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, κρατώντας πανό τα οποία ανέγραφαν: «Βγάλτε έξω τους τρομοκράτες, βάλτε μέσα τους εργάτες». 
 
 
 
 
Το «παρών» στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο έδωσαν και μέλη του κινήματος SOS Χαλκιδική, που ταξίδεψαν στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η απόφαση του ΣτΕ για τις Σκουριές θα ανακοινωθεί στα τέλη Οκτωβρίου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με αποκλειστική ευθύνη των κυβερνώντων. Από την μια γινόμαστε διεθνώς ρεζιλοσφυοκάμπτες ενάντια στην προηγούμενη τακτική ‘αμερικάνοι φονιάδες των λαών’ , ενώπιων ξένων επενδυτών. Στο εσωτερικό κάνουμε οτιδήποτε δυνατόν να φύγει και ο τελευταίος επενδυτής για να αποδείξουμε στο απελπισμένο πόπολο το μέγεθος της ισχύος του μονόφθαλμου ανάμεσα στους τυφλούς. Ανάμεσα τους οι εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός των οποίων οι ζωές δεν έχουν καμιά αξία μπροστά στα κομματικά οφέλη των εξ’ Αμερικής τροπαιοφόρων. Μοναδική ελπίδα πλέον η ανεξάρτητη δικαιοσύνη και όχι τα λαϊκά συμβούλια στα καφενεία των αντιδρώντων παραπληροφορημένων πολιτών.

ΟΒΕΛΙΞ ®

Ανώνυμος είπε...

νερο με κεανιο τωρα οικολογακια

ΝΟΤΙΟΣ είπε...

Αγαπητοι εργαζομενοι στα μεταλεια τελειωσαν οι εκλογες πιανετε δουλεια με αποφαση του ΣτΕ.Ολη η φασαρια ηταν να εκλεγει η δασολογα.Τωρα ολα καλα.......