Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Και μετά το παραμύθι και την προεκλογική κοροϊδία με απόφαση του ΣτΕ ξεκινάνε ξανά οι εργασίες στις Σκουριές

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα η σχέση της εταιρείας με τους εργαζόμενους δεν μπορεί να θεωρηθεί συνηθισμένη, να πληρώνει δηλαδή ο εργοδότης τα έξοδα του εργάτη για να διαδηλώσει. Και όπως φαίνεται, παρά τις επανειλημμένες τοποθετήσεις από την πλευρά των εργαζομένων -σε μια προσπάθεια να διαχωρίσουν τη θέση τους- ότι είναι διατεθειμένοι για το μεροκάματο να τα βάλουν ακόμη και με την εταιρεία "αν αυτή κάπου δεν είναι εντάξει", από τα δεδομένα που προκύπτουν περισσότερο επιβεβαιώνεται για την περίπτωσή τους ότι "το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις". - See more at: http://left.gr/news/dorean-geymata-apo-tin-ellinikos-hrysos-stoys-metalloryhoys-diadilotes-exo-apo-ypapen#sthash.ngOVwN4N.dpuf

Ανώνυμος είπε...

Προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν την έγκριση και να μη σκοντάψουν ξανά στο ΣτΕ οι μηχανικοί της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ πρότειναν μια μεταλλουργία flash smelting που θα τροφοδοτείται με ένα μίγμα του «βρώμικου» συμπύκνωματος της Ολυμπιάδας με το «καθαρό» των Σκουριών. Όπως είδαμε και παραπάνω, μια τέτοια ανάμιξη μπορεί να γίνει, με την προϋπόθεση ότι το αρσενικό στο μίγμα δεν θα ξεπερνά το 0,5%. Όμως η αναλογία που επέλεξαν οι μηχανικοί της εταιρείας μας είναι 92% συμπύκνωμα Ολυμπιάδας και 8% συμπύκνωμα Σκουριών, γεγονός που ανεβάζει την αναλογία αρσενικού στο μίγμα στο δυσθεώρητο 11%!

O ελέφαντας στο δωμάτιο είναι οτι αυτό που προτάθηκε από την εταιρεία και εγκρίθηκε από τη Διοίκηση απλά δεν γίνεται. Αν μπορεί, ας μας διαψεύσει η Ελληνικός Χρυσός.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 10.56
ΕΝΑΣ Ο EINSTEIN, ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο LEONARDO DA VINCI ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Η Σκουριές δεν αποτελούν ούτε περιβαλλοντικό, ούτε νομικό πρόβλημα αλλά πολιτικό! Καριέρες βουλευτών, τοπικών και περιφερειακών αρχόντων έχουν βασιστεί στο φαινόμενο Σκουριών! Κάποια στιγμή όπως προτάσσει και η ιστορία θα κληθούν να απαντήσουν και να λογοδοτήσουν για την εμπλοκή τους.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 12:14μ.μ

Φάε τα διπλά σάντουιτς και το χυμό που σας πλήρωσε η eldorado και μη τα ψάχνεις τα άλλα

Μέχρι εκεί κόβει το νιονιό σας....


ΝΑΠΟΛΕΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ολοι γινατε κοιτασμστολογοι-κυνδινολογοι βρε τι βλακες ειστε....ακουτε μια κουταμαρα και δως του

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ 100 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ Η ΙΓΓΚΛΕΖΗ

Ανώνυμος είπε...

Ανοιξε το μυαλό σου και προσπάθησε να καταλάβεις τι σημαίνει για την περιοχή αυτό που διαβασες στο σχόλιο 10.56 και ασε τις ειρωνίες και τους χλευασμούς.

ΝΟΤΙΟΣ είπε...

Η Κατερινα τα εκλεισε ,η ιγγλεζη τα ανοιξε.Τι δεν καταλαβαινεις......

Ανώνυμος είπε...

Και εσυ 9,57 που εχεις ανοιχτο μυαλο τα πιστεψες αυτα που γραφει ο 10,56...Μπραβο ρε Τολη...μεγαλη δουλεια !!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν ΕΣΥ θεωρείς τον εαυτό σου εξυπνότερο από αυτους που (κατα τη γνωμη σου και μονο) ειναι θυματα του καθε Τολη και οχι ανθρωποι ικανοί να κατανοησουν 5 στοιχειώδη επιστημονικα επιχειρηματα, πεισε τους για το αντίθετο. Πεισε τους οτι πιστεψαν λαθος. Με επιστημονικα επιχειρήματα, ομως (αν εχεις) κι οχι με ειρωνίες.