Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Έως 15 Νοεμβρίου οι δηλώσεις για τα τετραγωνικά των ηλεκτροδοτούμενων χώρων στο Δήμο Αριστοτέλη


Από το Δήμο Αριστοτέλη ανακοινώνεται ότι, όσοι έχουν τακτοποιήσει αυθαίρετα κ.α. κτίσματα με τους Ν 4178/12, 4014/11, 3843/10 και όσοι έχουν δηλώσει στο παρελθόν εκ παραδρομής ανακριβή μέτρα των κατοικιών τους ή και άλλων κτισμάτων, καλούνται να προσέλθουν στα Δημοτικά Καταστήματα στην Ιερισσό, την Αρναία και τη Μεγάλη Παναγία, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να δηλώσουν τα πραγματικά στοιχεία των κτισμάτων, μέχρι 15 Νοεμβρίου 2015.
Παράλληλα, ειδικά συνεργεία του Δήμου Αριστοτέλη, στελεχωμένα με μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας, ξεκινούν ελέγχους σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η ακρίβεια των δηλωθέντων στοιχείων.
Σε περίπτωση μη προσέλευσης και μη δήλωσης, όπως και σε περίπτωση ανακριβών δηλώσεων θα επιβληθούν τα υπό του Νόμου οριζόμενα πρόστιμα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανικανοι σε ολα , για τα προστιμα πρωτοι οι οπαδοι του συριζα.Δημαρχος αντρικελο που ως χθες στην αντιπολιτευση τα εβλεπε ολα παρανομα και αδικα.Αυτοι ειναι οι μνημονιακοι θαυμαστες του σοιμπλε!

Ανώνυμος είπε...

Νεομνημονιακος δημαρχος αντρεικελο ψαχνει μετρα για να τα παρει απο τους ταλαιπωρους πολιτες. Ρε με τι μπλεξαμε;

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να πληρωσουμε για να βαζουν βενζινη στα αυτοκινητα της εταιρειιας να κυκλοφκρογ και να κανουν και τογς αγωνιστες.