Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

KKE: Το τσάκισμα του λαού είναι το προαπαιτούμενο της όποιας αναδιάρθρωσης χρέους.

Τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να στείλει στο λαό τον βαρύτατο λογαριασμό του τρίτου μνημονίου των 86 δις, ο κ. Τσίπρας, απ’ τις ΗΠΑ και τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, συνεχίζει την κοροϊδία ότι μια πιθανή αναδιάρθρωση του χρέους θ’ αντιμετωπίσει τη φτώχεια και την ανεργία. Στην πραγματικότητα το τσάκισμα του λαού είναι το προαπαιτούμενο της όποιας αναδιάρθρωσης χρέους και καπιταλιστικής ανάκαμψης. Οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι κάποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι, που θα «τσεπώσουν» τα όποια ποσά εξοικονομηθούν απ’ αυτήν. 
 
Το γεγονός μάλιστα ότι οι θέσεις του κ. Τσίπρα προβλήθηκαν κάτω απ’ τη στέγη Κλίντον και παραγόντων τύπου Στίγκλιτς και Σόρος, κάνει τον καθένα και την καθεμιά να αντιλαμβάνεται ότι υπηρετούν άλλους στόχους κι όχι την αγωνία του ελληνικού λαού να βελτιώσει τη ζωή του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λέτε σύντροφοι, βρείτε και τρόπο να τα πείτε στο λαό για να σας εμπιστευθεί.
Ο Τσόμσκυ είπε ότι έχουν αναγάγει την ψυχολογία και την επικοινωνία σε τέτοια ύψη που γνωρίζουν την αντίδραση του λαού σε κάθε ερέθισμα και με αυτόν τον τρόπο κατευθύνουν τις μάζες.
Εσείς;
Πολύ προβληματισμένος σύντροφος.

Ανώνυμος είπε...

Δυνατότητες να κάνουμε πλύση εγκεφάλου ή να πειθαναγκάσουμε τον λαό δεν έχουμε και ούτε θέλουμε να έχουμε.Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα αλλά δεν είναι κατά βάση θέμα επικοινωνίας.
Πάμε με όπλο την αλήθεια και εμπιστοσύνη στον λαό.