Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Μαθητές ΓΕΛ Πολυγύρου: Το σχολείο μας "Μπάζει" από παντού...

Επιστολή μαθητών του ΓΕΛ Πολυγύρου που λάβαμε σήμερα 29/9/2015:
 Εδώ και αρκετό καιρό το Γενικό Λύκειο Πολυγύρου αντιμετωπίζει σοβαρό κτηριακό πρόβλημα. Τα μαθήματα γίνονται κάτω από άθλιες συνθήκες και σε χώρους του υπογείου, χωρίς καμία άδεια και καθόλου ασφάλεια. Μετά από έλεγχο που έγινε το υπόγειο κρίθηκε εντελώς ακατάλληλο για την λειτουργία του. Παρόλα αυτά οι δημοτικές αρχές και οι αρμόδιοι χρόνια τώρα παραμελούν το πρόβλημα αυτό και "τρενάρουν" όσο μπορούν την επίλυση του. Όλοι οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές μας
 

 είμαστε αναγκασμένοι να ανεχόμαστε την κατάσταση αυτή. Παράθυρα πέφτουν, οι τοίχοι έχουν ρωγμές, διαλυμένες πόρτες χωρίς χερούλια και το χειρότερο η καθίζηση του κτηρίου σε συνδιασμό με την έλλειψη πυρασφάλειας βάζει σε τεράστιο κίνδυνο την ζωή μας. Ζητούμε λοιπόν την κατανόηση σας οι περισσότεροι από εσάς είστε γονείς που έχετε τα παιδιά σας εδώ. Δεν έχουμε ως σκοπό να χάσουμε τα μαθήματα αλλά να βελτιώσουμε την διεξαγωγή τους. Για αυτόν τον λόγο το σχολείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι να γίνει ορατή η προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων αυτών.
Οι μαθητές του
ΓΕΛ Πολυγύρου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δε θα ξεχασω ποτε μια μερα που καναμε μαθημα στο υπογειο, καποιος εκανε ενα σουτ απο εξω και η μπαλα χτυπησε τον φεγγιτη και ενα πλαστικο προστατευτικο επεσε πανω στην φυσικο!
Ολοι μειναμε αφωνοι παρακολουθωντας...
Ειχε μαθευτει πριν μερες πως αν υπαρξει νεκρος στην αιθουσα διδασκαλιας περνας χωρις εξετασεις σε οποια σχολη θελεις... (μουφα)
Ευτυχως η καθηγητρια δεν επαθε τιποτα και δυστυχως εμεις δωσαμε εξετασεις..
Ωραια, "ρομαντικα" χρονια!

Βεβαια απο τοτε περασαν περιπου 15 χρονια και στο υπογειο ειχαμε παει "προσωρινα"!