Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Μ.Παναγία, Βουλωμένα φρεάτια

Βουλωμένα φρεάτια από φερτά υλικά και χόρτα, στην είσοδο της Δ.Κ. Μεγάλης Παναγίας Δήμου Αριστοτέλη (κεντρικός δρόμος κοιμητηρίων) με κίνδυνο την δημιουργία προβλημάτων, στο οδόστρωμα από τις έντονες  βροχοπτώσεις λόγω της αυξημένης πλημμυρικής απορροής. 
Φυσικά αυτά δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα στην Δ.Κ. Μεγάλης Παναγίας. 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα σαϊνια του δημου καθαριζουν μονο στις παραθαλλασιες περιοχες οπου διαμενουν πολιτες α κατηγοριας. Ευγε Ζουμπα.

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση είναι τραγική κι όχι μόνο στα φρεάτια ..............................

Ανώνυμος είπε...

Κανεις δεν ενδιαφερεται στην Μ. Παναγία για τέτοια θέματα, "πέρα βρέχει".............

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αποδείχτηκε πολύ γρήγορα και με τον πλέον οδυνηρό τρόπο η ανεπάρκεια τησ νέας δημοτικής αρχής. Καμιά σχέση με τον Πάχτα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο δήμαρχο για τις απόψεις του σχετικά με το θέμα των μεταλλείων στην εκπομπή του σταρ. Ειναι σημαντικό αυτό το πρόσωπο που αντιπροσωπεύει αποδεδειγμένα την πλειοψηφία του δημοτών να τοποθετείται υπέρ της ανάπτυξης της περιοχής όχι μέσα απο απόβλητα, χαβούζες και τέλματα ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ Ο ΠΑΧΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τεραστιος κος. Ζουμπας...

Ανώνυμος είπε...

Είναι να απορεί κανείς πως τα ψίχουλα που πετούσε ο Πάχτας στην Μ.Παναγία, ενώ έρρεε το ρευστό της εταιρείας, ικανοποιούσαν και ικανοποιούν ακόμα το πιο κοντινό χωριό στην εξόρυξη.

Και αφού η οικονομική κατάρρευση του Δήμου ΔΕΝ ήρθε, όπως ευαγγελίζονταν μερικοί, χωρίς το ρευστό αυτό, τώρα λοιπόν για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα μας φταίνε τα βουλωμένα φρεάτια.

Όχι κύριοι. Η Μ.Παναγία αξίζει πολλά περισσότερα από "ξεβούλωμα". Η Μ.Παναγία είναι το δεύτερο παλαιότερο χωριό του Δήμου, με ιστορία και παράδοση χρόνων, δίπλα σε ένα πανέμορφο αρχέγονο δάσος.

Ρε αναγνώστη, κοίτα γύρω σου. Εάν τα φρεάτια καθαριστούν και η τρύπα πάνω στο βουνό γίνει χαβούζα, θα είσαι ευχαριστημένος;
Στο κάτω κάτω, τα φρεάτια και μόνος σου τα καθαρίζεις, που λέει ο λόγος. Την τρύπα στο βουνό πως θα τη "βουλώσεις";