Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ολοταχώς πίσω η κυρία!

Επιχείρησε να κάνει τον νταραμπούρα η κ. Σία Αναγνωστοπούλου. Βρήκε ένα θέμα που περνάει στον κόσμο της Αριστεράς και έκανε τη μαγκιά της.
Επειδή, όμως, είναι βολεμένο θρασύδειλο ανθρωπάκι, με το που διαμαρτυρήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος τα μάζεψε η... ριζοσπάστρια.
Κι όμως, δεν τα μαζεύει πάντα η κ. Σία. Π.χ., δεν έχει μαζέψει τον ακριβοπληρωμένο ρόλο της στο βρώμικο Σχέδιο Ανάν, παλιά. Ούτε είχε την τσίπα να ζητήσει συγγνώμη για τις προσβολές της σε βάρος του Μανώλη Γλέζου, πολύ πρόσφατα.
Για να τη ρωτήσω κι εγώ: 
 
Κυρία Σία, τι λέτε για τα σχολεία που δεν έχουν δασκάλους; Τι λες, κυρία Αναγνωστοπούλου, για τους μαθητές που πάνε πεινασμένοι στο σχολείο;
Τι θέματα πιάνω κι εγώ!
Την ώρα που εσύ σκέφτεσαι το επόμενο θεματάκι για να κάνεις πλακίτσα κι ας εξευτελιστείς μετά.
Άλλωστε, είσαι μαθημένη από εξευτελισμούς. Μέχρι και Μνημόνιο ψήφισες...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πιο "έξυπνος" λαός ψηφίζει ως εκπροσπώπους του οποιοδήποτε ηλίθιο και ιδεοληπτικό πρόσωπο του προτείνουν για να το παίξει προοδευτικός. Με εξυπνάδες και χωρίς όραμα, δουλεία και βλέποντας την πραγματικότητα κατάφατσα, δεν μπορείς να λέγεσαι προοδευτικός. Η κυβέρνηση αυτή είναι η πιο αντιδραστική και αναχρονιστική που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση Τσίπρα στις ΗΠΑ ο κατήφορός μας δεν έχει σταματημό (γέλασαν μαζί μας οι εν δυνάμει επανδυτες που πήγε ναπροσελκύσει!!!!!!). Δυστυχώς αυτοί οι ανθρωποί εκπροσωπούν όλη την Ελλάδα ενώ θα έπρεπε να εκπροσωπούν μόνο το 2-3% του παλιού ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΕΣ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ.
ΣΗΜ. ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ Π.Χ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ.