Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Παλαιότεροι από το παλιό & απαίσια προκλητικοί!


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας προσφέρω την 13η σύνταξη, που μου δώσατε, και ευχαριστώ για τη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Καλή χώνεψη, του φαγητού, και των υποσχέσεων σας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ....ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στο μενού περιλαμβάνονται 'γεμιστά της Φωτίου' και επιδόρπιο ΣΑΝΟ.
Καλαμπουρίξ.

Ανώνυμος είπε...

Στο μενού περιλαμβάνονται 'γεμιστά της Φωτίου' και επιδόρπιο ΣΑΝΟ.
Καλαμπουρίξ.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιες 3 νικες. Αυτος που το εγραψε στη νικη του Γεναρη ηρθε τελευταίος και δεν ητανε για γλέντια. Στο δημοψηφισμα τι γλεντια για κλαματα ητανε οι ιδιοι που τωρα γλεντανε. Το αποψινο ειναι το γλεντι της Αγγελοπουλου αν δεν το καταλαβαν. Ο βιολογος-ανεργος που χθες αυτοκτονησε να γινει ο εφιαλτης τους. Σημειωση. Ειναι τοσο περηφανοι και σιγουροι που κρυβονται σε μοναχικη ταβερνα στο Παλαιοκαστρο για να μην τους βλεπει ο κοσμος. ΟΥΣΤ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν; Δεν είναι αυτή καθ' αυτή η εκδήλωση όσο το ύφος και η αλλαζονεία που εκπέμπει η ανακοίνωση - πρό(σ)κληση.
Κρίμα, θα περιμέναμε ένα άλλο ήθος από υποτιθέμενους αριστερούς, ιδίως αυτή την εποχή που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται τόσο βάναυσα!!!

Ανώνυμος είπε...

Στου Κωσταρα. Πιο κρυφα δεν βρισκατε; ελλεεινοι και γλυφτηδες ανταμα

Ανώνυμος είπε...

βλεπω το γλεντι σας θα το κανετε σε πολυσυχναστο χωριο .......
γιατι????

Ανώνυμος είπε...

πιστευω οτι ειναι φαρσα η αφισα...... γιατι αλλιως ειναι για το ζητω

Ανώνυμος είπε...

Γιορταστε και την επιτυχία της ιγγλεζη να κλεισει τα μεταλλεια.

Ανώνυμος είπε...

Η αφίσα δεν είναι τεκμήριο παλαιότητας ή βαθμού παλαιότητας. Δυστυχώς η αφίσα είναι τεκμήριο ανθρώπων στερημένων, που διψούν για λίγα ψίχουλα χαράς, εξουσίας και "σωτηρίας" της χώρας. Ίσως στη σφαίρα της ψυχολογίας, να νιώθει ο συντάκτης της, ότι τίποτα σπουδαίο δεν θα έρθει από την νέα κυβέρνηση του ΣΡΖ, λόγω ασφυξίας από τους δανειστές, οπότε σου λέει ότι προλάβουμε και ...χαρούμε! άλλωστε κακά τα ψέμματα, προ 5ετίας ποιος θα το φανταζόταν! Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι ο συντάκτης της, δεν έχει την αντίληψη της πραγματικότητας, και δεν την είχε σε καμιά εκλογική διαδικασία (ιδιαίτερα αξιόπιστη εκτίμηση). δεν θέλει να δει το βάρος που έχει η κυβέρνηση του σρζ να σηκώσει, και αν το βλέπει, κάπου εκεί λέει: έχει ο τσίπρας, ξέρει αυτος κλπ. Άρα έχουμε 2 αντανακλαστικά κλασικά δεξιάς νοοτροπίας: ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο ... και το έχει ο τσίπρας. Μόλις όμως περιγράφτηκαν τα όρια της κυβέρνησης...το κόστος παραμονής στην ΕΕ (μη εξασφαλισμένο) θα είναι μεγάλο, τόσο σε τοπικό επίπεδο στελεχών, των πρόθυμων, πρώην οτι θες... όσο και στη κεντρική πολιτική σκηνή. (αυτή τη φορά ανώνυμα δυστυχώς!).

Ανώνυμος είπε...

Υπηρχε τσιλιαδορος να παρακολουθει μην εμφανιστούν τιποτα γιαουρταδες. Η Κατινιώ χορεψε τον χορο της κοιλιας. Αντε ελατε και απο το μεταλειο μετα