Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Σοφιού Μαγδαληνή, υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Ν. Χαλκιδικής

 

Λίγα λόγια για μένα ,

Γεννήθηκα το 1989 και μεγάλωσα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής απ’ όπου και κατάγομαι. Ζω και εργάζομαι στον τόπο μου. Γονείς μου ο Ευάγγελος Σοφιός (γεωργός) και η Άνν Λώτον (ελεύθερη επαγγελματίας).

Αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Κασσάνδρας το 2006. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Νομικής του ΑΠΘ και τελειόφοιτη του μεταπτυχιακού Διεθνών Σπουδών της Νομικής του ΑΠΘ.

Είμαι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκιδικής από το έτος 2012 και διατηρώ δικηγορικό γραφείο στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Από το Σεπτέμβριο του 2014 είμαι εκλεγμένη Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πευκοχωρίου.

Κατά τα φοιτητικά μου χρόνια ασχολήθηκα ενεργά με τον φοιτητικό συνδικαλισμό μέσω της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μετέπειτα με τις δράσεις της ΟΝΝΕΔ.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας γιατί πιστεύω σε ένα καλύτερο αύριο για τους ανθρώπους της γενιάς μου. Στην μέρες μας η ανάγκη ενασχόλησης των νέων με τα κοινά είναι πιο επιτακτική από κάθε άλλη φορά. Η ενασχόληση αυτή χρειάζεται την γνώση, την εμπειρία των μεγαλύτερων και τις φρέσκιες ιδέες της νεολαίας. Αρχές μου η αλήθεια, η αξιοσύνη, η αποτελεσματικότητα και η αλληλεγγύη.

Η Χαλκιδική μας είναι ευλογημένος τόπος και της οφείλουμε πολλά. Πέρασαν πολλά χρόνια και δεν της δόθηκε η δέουσα προσοχή, έγιναν πολλά λάθη , ήρθε η ώρα να τα διορθώσουμε όλοι μαζί. Ο δρόμος θα είναι ανηφορικός αλλά θα τα καταφέρουμε! Δεν χρειάζεται συμβιβασμούς παρά μόνο διάθεση για δουλειά, επιμονή και μεράκι!

Η Χαλκιδική Μπροστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: