Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Βράβευση μαθητών του Ταξιάρχη από το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου

Μετά την πρόταση προ ημερησίας διάταξης που έκανε η δημοτική σύμβουλος της Ενωτικής Κίνησης για την Ανατροπή, Άννα Ζιούπου, χθες στις 22/12/2014, η αίθουσα του δημαρχείου γέμισε με γονείς και μαθητές, με την εισήγηση της συμβούλου:
"Το βίντεο των μαθητών της Ε' και ΣΤ' Δημοτικού του 4θεσιου Δημοτικού Σχολείου Ταξιάρχη βραβεύτηκε από την Ολυμπιακή Εκεχειρία και τη UNICEF, αφού έλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό δημιουργίας μικρού μήκους ταινίας, κατά του ρατσισμού και της βίας με τίτλο “Εγώ και εσύ μαζί, για ένα κόσμο ειρηνικό χωρίς ρατσισμό” έτους 2013-2014.
Συγχαρητήρια αξίζουν όλα τα παιδιά για την συμμετόχη, την ερμηνεία τους στην ταινία, την δέσμευση τους να περάσει το μήνυμα κατά του ρατσισμού και το μήνυμα της ειρήνης. Ταυτόχρονα όμως συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς

Η ιστορία της αγιογραφίας στη Γαλάτιστα

Η καλλιτεχνική δραστηριότητα της «Σχολής των Γαλατσιάνων αγιογράφων», που οφείλουν το προσωνύμιό τους στην γενέτειρά τους Γαλάτιστα Χαλκιδικής, ξεκίνησε τις τελευταίες δεκαετίες του 18ου αιώνα και τελείωσε στα τέλη του 19ου αιώνα. 
Ιδρυτής της Σχολής ήταν ο Ιερομόναχος Μακάριος, Γέροντας του κελλιού Γενέσιον της Θεοτόκου στις Καρυές του Αγίου Όρους και της συνοδίας των τριών ανεψιών του, μοναχού Βενιαμίν, Ζαχαρία ιερομονάχου και Μακαρίου του Β΄, ο οποίος τους μετέδωσε το νέο εικονογραφικό ύφος της Σχολής.
Αγιογράφησαν παρεκκλήσια, τράπεζες, κελλιά και καθολικά από πολλές μονές του Αγίου Όρους και ναούς της γενέτειράς τους Γαλάτιστας.

Δ. Χαραλαμπίδου: Σε κίνδυνο τα αγροδιατροφικά προϊόντα της Κ. Μακεδονίας

«Μιλάμε για προβολή των αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όμως σε λίγο καιρό, υπάρχει κίνδυνος να μην έχουμε προϊόντα», τόνισε η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, μιλώντας στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κ. Μακεδονίας για το «Πρόγραμμα προβολής αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας».

Δήμος Αριστοτέλη: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
Τρίτη 23-12-2014
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης 
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση, όπου στο τέλος θα μοιραστούν δώρα στα παιδάκια.

Γραφείο Εθελοντισμού: Συνάντηση Νεολαίας Δημοτικών Ενοτήτων Αρναίας και Μ. Παναγίας

Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αριστοτέλη οργανώνει την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6.00 μμ στην αίθουσα Μητροπολίτη Σωκράτη (κάτω από το Δημοτικό κατάστημα Αρναίας) την πρώτη συνάντηση νεολαίας Δημοτικών Ενοτήτων Αρναίας και Μ. Παναγίας με θέμα συζήτησης: "Εθελοντισμός, νέοι και αναπτυξιακές προοπτικές για τον τόπο μας".

Ευχές από το Δήμο Αριστοτέλη


Μουσικό ταξίδι στον Κόσμο των Χριστουγέννων με τις "Θαμυριάδες"


Μήνυμα του βουλευτή Χαλκιδικής Ευθύμη Καρανάσιου για τις γιορτές.

Χαρμόσυνο μήνυμα αγάπης και ελπίδας φέρνει σε όλους μας το γεγονός της γέννησης του Χριστού. Η αγάπη, ως κύριο συστατικό και θεμέλιο της χριστιανικής πίστης, αποκτά ξεχωριστή αξία και σημασία στις μέρες μας καθώς οι δοκιμασίες είναι πολλές και ποικίλες.
Ανάμεσα στις αρνητικές συνέπειες της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, πιστεύω ότι μπορούν να αφυπνιστούν μέσα μας τα αισθήματα της αλληλεγγύης, της προσφοράς, της συμπόρευσης, ώστε όλοι μαζί να ανεβούμε τον ανήφορο ο οποίος είναι βέβαιο ότι οδηγεί σε καλύτερες μέρες.

Cafe bar CORSO - Πολύγυρος


Πολύγυρος - Εορταστικό πρόγραμμμα ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ Cafe - Bar

Λίστα δώρων Πρωτοχρονιάς:
1) 2ήμερο ταξίδι στο Bansko (ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ Cafe - Bar)
2) 2ήμερο ταξίδι στο Bansko (ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ Cafe - Bar)
3) Tablet 7 " Quad Core 1,2 (WIND Πολυγύρου)
4) Δωροεπιταγή (Ανδρικά) αξίας 50 Euro (FEMINA)
5) Δωροεπιταγή (Γυναικεία) αξίας 50 Euro (FEMINA)
6) Eau De Toilette BLOOKER (FEMINA)
7) Γυναικείο Αξεσουάρ (FEMINA)
8) Μηνιαία συνδρομή KE-BO (KE-BO Χρήστος Παραλής)
9) Μηνιαία συνδρομή KE-BO (KE-BO Χρήστος Παραλής)
10) Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια (TESORO GOLD)
11) Μηνιαία συνδρομή μάθημα Σκάκι (Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Πολυγύρου)
12) Μηνιαία συνδρομή μάθημα Σκάκι (Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Πολυγύρου)
13) Χαλαρωτικό μασάζ (Γιούλη Μπουρνούτη)

Και τα Χριστούγεννα είμαστε εδώ! Ενάντια στην εξόρυξη χρυσού!

Οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού σας προσκαλούν την Τρίτη 23/12, στις 12μμ, Αριστοτέλους με Τσιμισκή για μια "Χριστουγεννιάτικη" παρέμβαση στους δρόμους της πόλης
Συνεχίζοντας και δυναμώνοντας τον μεγάλο αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, βρισκόμαστε μέσα στον κόσμο κάθε στιγμή.
Την Τρίτη 23/12 θα βρισκόμαστε στο κέντρο και μαζί με ενημερωτικά φυλλάδια θα μοιράζουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια SOS Χαλκιδική.
Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά σε αυτή μας την δράσηΔεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην καταστροφή του τόπου μας από τις πολυεθνικές και τους εθνικούς εργολάβους
Ταυτόχρονα θα ενημερώνουμε τον κόσμο για την πορεία στις Σκουριές την Κυριακή 28/12

Γ΄ Εθνική, Απόλλων Αρναίας - Ορφέας Ελευθερούπολης 2-1