Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Προσφορά στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο από τον Παιδικό Σταθμό Ολύνθου

Είκοσι έξι κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε και παρέδωσε στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης ο Παιδικός Σταθμός Ολύνθου με την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου “Ο Αριστοτέλης”. Τα παιδιά, οι γονείς και το προσωπικό του παιδικού σταθμού κατάφεραν να κινητοποιήσουν τους κατοίκους της Ολύνθου και μέσα σε δύο εβδομάδες να συγκεντρώσουν τρόφιμα, είδη υγιεινής, ρούχα και υποδήματα, για να προσφέρουν χαμόγελο και ελπίδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ


Παράταση μέχρι 31 Μαρτίου 2015 για την ολοκλήρωση της τοποθέτησης συσκευών VMS για υπόχρεα αλιευτικά σκάφη

Παράταση μέχρι 31 Μαρτίου 2015, προβλέπει απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, για την ολοκλήρωση της τοποθέτησης συσκευών VMS για υπόχρεα αλιευτικά σκάφη ολικού μήκους 12 και έως 15 μέτρων.
Η ολοκλήρωση της τοποθέτησης και της πλήρους εφαρμογής των συσκευών VMS, από τα υπόχρεα αλιευτικά σκάφη, έπρεπε να είχε γίνει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2014.

Καρανάσιος: Στους αγρότες πλέον οι διεκδικούμενες εκχερσωμένες δασικές εκτάσεις. Ικανοποίηση σε Πολύγυρο – Βραστά – Μεταγγίτσι.

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευθύμης Καρανάσιος, χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος να καταρτίσει σχέδιο νόμου με το οποίο αντιμετωπίζεται οριστικά το μείζον πρόβλημα των παρανόμως εκχερσωμένων δασικών εκτάσεων που έγιναν αγροί.
Με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου δίνεται η δυνατότητα για τη συνέχιση της γεωργικής εκμετάλλευσης εκτάσεων δασικού χαρακτήρα, οι οποίες είχαν εκχερσωθεί χωρίς άδεια μετά την ισχύ του Συντάγματος του 1975 και έως την 7η Μαρτίου 2007. Προϋπόθεση για την «τακτοποίηση» των συγκεκριμένων εκτάσεων αποτελεί η διατήρηση του γεωργικού τους χαρακτήρα ανελλιπώς έως σήμερα.

Σχολή Γονέων στο Νομό Χαλκιδικής

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας ενημερώνει όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 5 εκπαιδευτικά προγράμματα.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

"ΒΙΝΥΛΙΟ" - Πολύγυρος 5/12


"Λίστα γάμου" στην Ορμύλια