Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Καταρρέει η χούντα που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε Ολυμπιακό, Αρετόπουλο και επόπτες στο μισοάδειο Καραϊσκάκη με 1-2 και πλάκωσε πένθος στο λιμάνι - Ξέφυγε πέντε βαθμούς η ομάδα του Αγγελου που έστειλε τον Μίτσελ... αδιάβαστο
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 6η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος
Η χούντα που 18 χρόνια καταστρέφει αυτό που αγάπησαν εκατομμύρια άνθρωποι καταρρέει.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε χαρά στους πραγματικούς φιλάθλους...

...ακόμα και η "Ζαΐρα" μας το χάρηκε!

Τραγίλα...


No pasaran Αλέξη!

Eϊ Αλέξη!

Σου χω νέα. 
Τα δικά σου μαντάτα.
Γιατί Αλέξη μου, δεν είμαστε όλοι λωτοφάγοι. Δεν είμαστε όλοι λοττοφάγοι.
Δεν είμαστε όλοι οπορτουνιστές που περιμένουμε τη μεγάλη γκανιότα που θα γυρίσει τον τροχό της της ζωής πίσω στα μαγικά νούμερα του 2006.
Το 2012 Αλέξη δήλωνες δημοσίως ότι δεν υπάρχει τίποτα να διαπραγματευτούμε στο μνημόνιο γιατί δεν διαπραγματευόμαστε με την Κόλαση.

Με νέο αέρα το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου

Στον «αέρα» είναι από σήμερα η νέα ιστοσελίδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πολυγύρου radio.polygyros.gr δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη του διαδικτύου να ακούει το πρόγραμμα του σταθμού σε 24ωρη βάση με άριστη ποιότητα ήχου. Ταυτόχρονα, στην πλήρη ανάπτυξη του ιστότοπου το επόμενο διάστημα θα μπορεί να ενημερώνεται για τα τρέχοντα ζητήματα του δήμου Πολυγύρου, να έχει πρόσβαση σε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις αλλά και παλαιότερες συνεντεύξεις και εκπομπές.

Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου (7/12)


Δηλώσεις Συμμετοχής Εθελοντών Εκπαιδευτικών για τα εργαστήρια εθελοντικής ενισχυτικής διδασκαλίας του Δήμου Νέας Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου μας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου στο Δήμο . Τα μαθήματα θα γίνονται τις απογευματινές ώρες στα δημόσια σχολεία του Δήμου μας. 
Η επιλογή των μαθητών θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια και με βάση το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, από επιτροπή στην οποία μετέχουν η Συντονίστρια του έργου, κα Μυλωνοπούλου Ζωή, και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. 
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, εν ενεργεία ή συνταξιούχοι δάσκαλοι και καθηγητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, είτε του δημοσίου, είτε του ιδιωτικού τομέα, όπως επίσης και οι καθηγητές

Συνέντευξη του Αστυνομικού Δ/ντή Χαλκιδικής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου

Συνέντευξη του προέδρου του ΚΕΠΑΜΑΧ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου

Κοινωνικό φροντιστήριο από το Δήμο Ν. Προποντίδας

Ξεκινούν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ν. Προποντίδας, κ. Καρρά Εμμανουήλ και του Τμήματος Παιδείας του Δήμου οι διαδικασίες για τη λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου στο Δήμο μας. Τα μαθήματα θα γίνονται τις απογευματινές ώρες στα δημόσια σχολεία του Δήμου μας. 
Ήδη εστάλη σχετικό έγγραφο στους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για να ξεκινήσει η προσκόμιση των δικαιολογητικών που απαιτούνται.
Η επιλογή θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια και με βάση το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, από επιτροπή στην οποία μετέχουν η Συντονίστρια του έργου και η Επιτροπή Παιδείας. Τα δικαιολογητικά θα συγκεντρώνονται από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου (τηλ 2373350257). 

ΑΟΠολυγύρου - Ελευθερούπολη για το Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γ' Εθνικής


Επιτυχίες για το τμήμα στίβου του ΑΟΠολυγύρου

Μετά από αρκετό καιρό αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΠ συμμετείχαν στο διεθνή ημιμαραθώνιο και δρόμο 5 χλμ. στην Ξάνθη. 
Αγώνας γνωστός ως Δημοκρίτειος.
Η Στελλά Καραπυλάφη κέρδισε χρυσό μετάλλιο γυναικών στον αγώνα των 5χλμ με χρόνο 20:20.
Στην 5η θέση Γυναικών στον ίδιο δρόμο η Μερόπη Μορφούλη με χρόνο 22:11.
Στους Άνδρες ο αειθαλής Βασίλης Φαρδογιάννης τερμάτισε 22ος με χρόνο

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ την Πέμπτη στη Βουλή


Δίλημμα Σαμαρά...

"Γάιδαρος να σε ... γ... πατήσει ή φίδι να σε δαγκώσει!" 

Όχι στη "Λαϊκή παρέμβαση" γιατί:

1. Δεν θέλω ν' αφήσω τον καναπέ μου ...
2. Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ... θα το κάνει αυτός...