Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Βλακείες χωρίς όρια...


"Κυκλοφορεί" μέρες στο f/b και σε site ΕΔΩ ...

Μία βλακεία και μισή για ...όσα κορόιδα "τσιμπήσουν"...  

Ερεθιστικός ο Αλέξης Τσίπρας

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, αφού είναι εκεί πια ο Παύλος Τσίμας και το κανάλι έχει γίνει κομμουνιστικό. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές είναι βέβαιη, και όλοι μαζί, Λαός, ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννα Αγγελοπούλου, Μπόμπολας, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, αμερικάνικη πρεσβεία και αγορές θα φέρουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει.
Η Σία Κοσσιώνη και ο Παύλος Τσίμας ρωτούσαν συνέχεια τον Αλέξη Τσίπρα «πού θα βρει τα χρήματα» αλλά ο Τσίπρας δεν τους έλεγε πού τα έχει κρυμμένα γιατί φοβάται να μην πάνε και του τα πάρουν.

Μετά το χρυσό κλειδί έχει σειρά το χρυσό φτυάρι

ΥΠΟΙΚ: Δεσμεύεται για επιπλέον αντιλαϊκά μέτρα και τα βαφτίζει «υποθετική περίπτωση» - Σχόλιο του ΚΚΕ

Την επίσημη απάντηση της τρόικας για την επιστροφή της στην Αθήνα αναμένει η ελληνική κυβέρνηση.
H επιστολή με τις νέες προτάσεις που απέστειλε στην τρόικα ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης περιλαμβάνει επιπλέον μέτρα ύψους 980 εκατομμυρίων ευρώ για την κάλυψη του «δημοσιονομικού κενού».
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», τα βασικότερα από αυτά τα μέτρα είναι η αύξηση του ΦΠΑ

Προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού σχετικά με τη δημιουργία πρωτότυπου σήματος-λογότυπου για τα 100 χρόνια ΚΚΕ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για τη διαμόρφωση λογότυπου το οποίο θα σηματοδοτεί και θα ενοποιεί τις πολύπλευρες δραστηριότητες γιορτασμού των 100 χρόνων του ΚΚΕ. Ο διαγωνισμός είναι δίμηνος και θα διεξαχθεί το Δεκέμβρη 2014 έως 31 Γενάρη 2015.
Το λογότυπο - σήμα των 100 χρόνων ΚΚΕ θα εκφράζει και θα αποτυπώνει με πρωτότυπη και υψηλής αισθητικής σύνθεση τα στοιχεία και χαρακτηριστικά που απορρέουν από την πρωτοπόρα θεωρία και δράση του ΚΚΕ, όπως αυτά εκφράζονται στο σύνθημα:

Από το χθεσινό διάλογο Τσίπρα - Κοσιώνη


Μ.Γλέζος : Ερώτηση στην επιτροπή περιβάλλοντος της Ε.Ε. " Η "Ελληνικός Χρυσός ΑΕ" επιβαρύνει το οικοσύστημα της Χαλκιδικής" - η απάντηση του επίτροπου

Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης E-007974/2014
προς την Επιτροπή
Άρθρο 130 του Κανονισμού των ευρωβουλευτών Μ.Γλέζου και Κ.Χρυσόγονου
 Θέμα:   Η "Ελληνικός Χρυσός ΑΕ" επιβαρύνει το οικοσύστημα της Χαλκιδικής
Η οδηγία 92/43/ΕΟΚ «για τη διατήρηση των φυσικών οικοτόπων και της άγριας 
πανίδας και χλωρίδας» θεσμοθετήθηκε για να συμβάλει στην προστασία της βιοποικιλότητας στα κράτη μέλη όπου αυτή εφαρμόζεται.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής διαπίστωσε πως το Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου λειτουργεί οριακά κατά την εφημερία λόγω του μειωμένου νοσηλευτικού προσωπικού, γεγονός που καθιστά την λειτουργία του εν δυνάμει επισφαλή για την δημόσια υγεία των πολιτών. Καλούμε την αρμόδια ΔΥΠΕ να μεριμνήσει άμεσα επί του θέματος, διότι η φιλοτιμία του προσωπικού μπορεί να καλύπτει εν μέρει το πρόβλημα αλλά δεν επαρκεί και ούτε μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστον.