Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

Η Θεοδώρα της διεύρυνσης...

Δείτε άρθρο της Θεοδώρας Τζάκρη στο προσωπικό της site ΕΔΩ

Κομμουνιστή δήμαρχο ανέδειξε ο ιστορικός Δήμος της Καισαριανής

Στη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Δήμος Καισαριανής, μετά τις επαναληπτικές εκλογές που έγιναν σήμερα με ποσοστό 51,52% έναντι 48,48% του αντιπάλου του. Η Καισαριανή είναι ένας επιπλέον δήμος που έρχεται να προστεθεί στους τέσσερις δήμους που έχουν ήδη αναδείξει δημοτική αρχή τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Ο Ηλίας Σταμέλος είναι ο τέταρτος κομμουνιστής δήμαρχος σε αυτήν την ιστορική συνοικία της Αθήνας και το αποτέλεσμα στέλνει

Έναρξη ομάδων Γονέων σε όλους τους Δήμους της Χαλκιδικής

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ στο Nομό Χαλκιδικής
Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 5 εκπαιδευτικά προγράμματα.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

7/12/2014 - Συνάντηση χορωδιών στην Ορμύλια


Ναύπλιο, Έδωσαν στον Σαμαρά το "χρυσό κλειδί" της πόλης

Μα είναι τόσο ... όσο φαίνεται; Είναι!!!

Διαβάστε ΕΔΩ την ιστορία του μακάκα...

Τον κάνατε συνομιλητή σας, τον ρίξατε στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ... λουστείτε τον!


Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ!

Του Τάσου Κανταρά*
Τα θεμέλια συγκρότησης ενός νέου Συνεργατισμού, και η προοδευτική ανάταση του πρωτογενούς τομέα
Η συγκυρία χωρίς αμφιβολία, δεν είναι και η καλύτερη για την ιδέα του συνεταιρίζεσθαι. Φρόντισαν γι αυτό, οι κυβερνήσεις και οι αγροτοπατέρες τους. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, πως ένας συνεταιριστικός νόμος (4015/11), ο οποίος ψηφίσθηκε πριν από 3 χρόνια, δεν μπορεί να προχωρήσει και συνεχώς αναβάλλεται η εφαρμογή του. Στην πραγματικότητα, έχει καταρρεύσει και απαξιωθεί στη συνείδηση του λαού και των παραγωγών, το ισχύον συνεταιριστικό μοντέλο και ιδιαίτερα η κυρίαρχη πυραμίδα του. Βρισκόμαστε σε οριακό σημείο, για το μέλλον της αγροτικής παραγωγής και της οργάνωσης της και χρειάζεται να ξεκινήσει, ένας σε βάθος διάλογος, όλων των υπαρκτών δυνάμεων της αγροτικής παραγωγικής διαδικασίας της

Δεν ήξεραν; Ήξεραν, και αφού ήξεραν έπρεπε να τα περιμένουν...

Βλέπε: "Η ιστορία της ακροδεξιάς 1918-1967" ΕΔΩ κι ΕΔΩ

"κομματικά εξαρτώμενο μόρφωμα"... (;)

Δείτε ΕΔΩ ποιος και γιατί ονομάζει το Συντονιστικό Ιερισσού (ενάντια στην εξόρυξη χρυσού) "κομματικά εξαρτώμενο μόρφωμα".
-Τα σπαθιά και τα μαχαίρια ...

Παραπέμπονται 14 για Βατοπέδι, αλλά κανένας πολιτικός

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οδηγούνται να δικαστούν δεκατέσσερα πρόσωπα για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, όπως έκρινε αμετάκλητα βούλευμα του Αρείου Πάγου. Ωστόσο, η ποινική εξέλιξη του σκανδάλου που προκάλεσε αναταραχή στην πολιτική ζωή της χώρας το 2008 είναι απαλλαγμένη από πολιτική "οσμή" καθώς κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν πρόκειται να λογοδοτήσει για το ξεπούλημα περιοχών - φιλέτων της δημόσιας περιουσίας στο μοναστήρι.

Μαριονέτες Σαμαράς και Βενιζέλος

Τυφλή υποταγή της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου στις νέες αξιώσεις της τρόικας μετά τους λεονταρισμούς για το τέλος του Μνημονίου. Πληροφορίες φέρουν την κυβέρνηση έτοιμη να συμφωνήσει με τους δανειστές σε νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, ακόμη και των κατώτερων, και στην αύξηση του ΦΠΑ σε φάρμακα, εισιτήρια, ενέργεια, τρόφιμα και τσιγάρα.

Το "Αριστοτέλης TV" μεταδίδει τη σημαντική δημοτική συνεδρίαση με θέμα την επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Το "Αριστοτέλης TV" μεταδίδει τη σημαντική δημοτική συνεδρίαση με θέμα την επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας και τα μεταλλεία χρυσού.
Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί στο "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ TV" στις 5:00 μμ σε μαγνητοσκόπηση, η σημαντική δημοτική συνεδρίαση με θέμα την επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων και τα μεταλλεία χρυσού στον δήμο Αριστοτέλη.