Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Υπόψη Αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής

Ο δρόμος από Πολύγυρο για τη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα αυτήν την εποχή λόγω βροχών και ομίχλης, είναι επικίνδυνος εξ αιτίας της μη επαρκούς διαγράμμισης του οδοστρώματος, (νύχτα ...μιλάμε για μια τραγική κατάσταση)!
-Μήπως, κ. Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, πρέπει να ασχοληθείτε με το θέμα;

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο μας, από τις 4 Δεκεμβρίου έως και τις 30 Δεκεμβρίου, στις Δημοτικές Ενότητες Νέας Καλλικράτειας, Νέας Τρίγλιας και Νέων Μουδανιών.
Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Συζήτηση ερώτησης Κ. Ιγγλέζη προς ΥΠΕΚΑ, για τα φράγματα της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική

Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης της Κ. Ιγγλέζη προς τον Υπουργό ΠΕΚΑ, με θέμα «Έγκριση φραγμάτων και χώρων αποθέσεως τελμάτων εμπλουτισμού μεταλλείου Σκουριών»
Δείτε το κείμενο της ερώτησης εδώ

Κυριακή 30/11/2014 στην αίθουσα ΕΠΟΚΑΜ στον Άγιο Μάμα


ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ. ΤΗ ΦΑΚΑ ΟΜΩΣ;

Πάμε για Χριστούγεννα, ο Δεκέμβρης ήρθε, και όπως συνηθίζεται (τουλάχιστον έτσι γινόταν παλιά), τέτοιες μέρες, παίρνουμε δώρα! Λόγο των ημερών λοιπόν όπως «διαδίδεται», η «κυβέρνηση» ετοιμάζει να μας δώσει τα δικά της δώρα, έτσι, για να τηρηθεί ρε παιδί μου και το έθιμο!
Α, πριν συνεχίσω, είμαι υποχρεωμένος να πω προς κάθε «ενδιαφερόμενο», να μην χαίρεται άδικα που δεν δημοσιεύω τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, γιατί η χαρά θα του βγει ξινή.
Επειδή το υλικό που έχω στη διάθεση μου είναι πολύ, γίνεται προσεκτικά από εμένα και τους συνεργάτες μου η ανάγνωση του, προκειμένου να βγουν αυτά που πρέπει στη δημοσιότητα.

Δ. Κουτσούμπας: "Η λογική του "καναπέ" μάς είναι άγνωστη"

Συνέντευξη του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουσούμπα στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και τον Δημοσιογράφο Τάσο Παππά.
Δηλώσατε ότι το κόμμα σας θα βρεθεί στο δρόμο από την πρώτη μέρα κιόλας αν υπάρχει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δεν δικαιούται μια νέα κυβέρνηση να έχει μια μικρή έστω περίοδο χάριτος;
«Η λογική του «καναπέ» μας είναι άγνωστη, εκτός του ότι είναι και αντιπαθής και επικίνδυνη εάν θέλετε. Μια κυβέρνηση που θα εξαγγείλει και θα πάρει φιλολαϊκά μέτρα από την πρώτη μέρα –

Συμβόλαιο θανάτου

"Ναι σε όλα", χωρίς προσχήματα και αστερίσκους, είναι η απάντηση που έδωσαν χθες Σαμαράς και Βενιζέλος προς την τρόικα για να αποφύγουν τον αιφνίδιο θάνατο της κυβέρνησής τους και να φθάσουν, όπως - όπως, στις εκλογές με αφορμή την ανάδειξη νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.