Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Πρόσκληση του Συλλόγου Κρητών Χαλκιδικής


ΠΕΡΙ ΠΑΤΑΞΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 3

Εδώ είμαστε πάλι, με μια «συνέχεια», ένα …. «αφιέρωμα», στα περί πάταξης της διαφθοράς, που όσο και να θέλω να πιστέψω πως έχουν σκοπό να κάνουν κάτι οι «αρμόδιοι», τα γεγονότα δεν μου το επιτρέπουν.
Άποψη μου είναι, όπως και πάρα πολλών άλλων που έπαθαν πολλά από το διεφθαρμένο μας σύστημα, και εξακολουθούν να παθαίνουν.
Είναι ειρωνεία, αλλά όταν σε ξένες εφημερίδες είχε δημοσιευτεί για τη χώρα μας πως κυριαρχεί η διαφθορά, έσπευσαν ένα σωρό να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα, τάχα θιγμένοι , τάχα, πως στη χώρα μας είναι «ελάχιστες» οι περιπτώσεις διαφθοράς και άλλα πολλά «σαλιάρικα».

Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελευθέρων Επαγγελματιών - Εμπόρων και Βιοτεχνών Κεντρικής Χαλκιδικής

Συγκροτήθηκε σε σώμα την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελευθέρων Επαγγελματιών - Εμπόρων και Βιοτεχνών Κεντρικής Χαλκιδικής
Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:

Συμμετοχή του Δήμου Ν.Προποντίδας στην έκθεση Philoxenia 2014

Ενεργά και δυναμικά συμμετείχε ο Δήμος Νέας Προποντίδας στην Τουριστική έκθεση Philoxenia 2014 από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη μέσα από το περίπτερο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής. 
Αποδεικνύοντας ότι ο τουρισμός αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο, έχει δρομολογηθεί η συμμετοχή του Δήμου σε όλες τις Τουριστικές Εκθέσεις στις οποίες θα συμμετέχει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, ώστε να εκμεταλλευτεί και την παραμικρή ευκαιρία της τουριστικής και όχι μόνο ανάδειξης του Δήμου στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά.