Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Stoa bar στον Πολύγυρο


Ένας υπεράκτιος... Ελληναράς

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, η ευαισθησία του απέναντι στον τρόπο αντιμετώπισης των offshore, το ενδιαφέρον του για τα εξοπλιστικά και οι συμβουλές του στη μνημονιακή πολιτική
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η συγκρατημένη αντίδραση του Γιώργου Καρατζαφέρη στην αποκάλυψη της «Real News», ότι δύο offshore εταιρείες που πιθανόν εμπλέκονται σε σκάνδαλο εξοπλιστικών προγραμμάτων (προμήθεια ελικοπτέρων Super Puma) ανήκουν στον ίδιο.

Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου

Δύο τακτικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014. 
Η πρώτη, στις 14:00, έχει μοναδικό θέμα ημερήσια διάταξης την κατάρτιση και ψήφιση του Προϋπολογισμού έτους 2015 του Δήμου Πολυγύρου (Εισηγ.: κ. Χρ. Βορδός).
Αμέσως μετά (στις 15:00) στη δεύτερη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Την Πέμπτη 13-11-2014 η πληρωμή για τα καυσόξυλα

Από το Δασαρχείο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι όσοι κάτοικοι της Δ.Ε. Πολυγύρου είναι δικαιούχοι καυσοξύλων για το έτος 2014 μπορούν να προσέλθουν στο Δημαρχείο με την αστυνομική τους ταυτότητα την Πέμπτη 13/11/2014, την Τρίτη 18/11/2014 και την Πέμπτη 20/11/2014 και από τις 9:00΄ π.μ. έως τις 12:30 μ.μ., για να πληρώσουν το ανάλογο ποσό.
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: Συνταξιούχοι ΟΓΑ, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Μακροχρόνια άνεργοι, Ανάπηροι με ποσοστό 67% και άνω, Στρατευμένοι οικογενειάρχες
ΔΡΥΣ: 56,28 ευρώ (3,5 χωρικά)

ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ;
ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ, γιατί ΕΣΥ θα φταις αν πεθάνεις.  ΕΓΩ, το «κράτος», ΔΕΝ έχω καμία υποχρέωση να σε γιατρέψω, γι αυτό και διαλύω τα νοσοκομεία και το σύστημα υγείας, μη τυχόν και μπεις στον πειρασμό να αρρωστήσεις.
Φίλοι μου καλοί, τα πιο πάνω δεν είναι κάποιο φανταστικό σενάριο, είναι η σκληρή πραγματικότητα, ο καθρέφτης των όσων συμβαίνουν στη χώρα μας με την ΥΓΕΙΑ.
Αυτά, και πολλά χειρότερα ακόμα.
Πρόσφατα είχαμε καταγγελίες νοσοκομειακών γιατρών, κραυγές απόγνωσης, που έλεγαν για νοσοκομεία χωρίς φάρμακα, χωρίς γιατρούς στις εφημερίες (;), για χειρουργεία που ΔΕΝ είναι δυνατόν να γίνουν λόγο πολλών ελλείψεων, για πάρα πολλά άσχημα, τα οποία θα υποστούμε ΟΛΟΙ εμείς αν το φέρει η κατάρα και αρρωστήσουμε.

"Λιλιπούπολη" στον Πολύγυρο


Σεμινάρια για επαγγελματίες αυτοκινητιστές στο Δήμο Σιθωνίας

Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια για επαγγελματίες αυτοκινητιστές (οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί) θα υλοποιήσει ο Δήμος Σιθωνίας μετά από πρόταση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή και σε συνεργασία με τους τοπικούς επαγγελματικούς συλλόγους.
Τα σεμινάρια στοχεύουν στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος σε ένα διεθνές περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων και μεγάλου ανταγωνισμού, μέσα από συγκεκριμένες πρακτικές και έξυπνες εφαρμογές που θα αναλυθούν από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

ΣΥΡΙΖΑ: Στη Βουλή η μυστική συμφωνία για το ασφαλιστικό

Το πέπλο με το οποίο η κυβέρνηση καλύπτει τις συζητήσεις με την τρόικα για τα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να προωθήσει στη Βουλή στο πλαίσιο της πέμπτης "αξιολόγησης" τράβηξε η αποκάλυψη της "Αυγής" της Κυριακής για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά, αφήνοντας εκτεθειμένους τους κ. Σαμαρά και Βενιζέλο για το θέατρο σκιών που έχουν στήσει με τις δήθεν "κόκκινες γραμμές". 
Η παράθεση των εγγράφων ανάγκασε τον υπουργό Εργασίας και αποστολέα τους Γ. Βρούτση να παραδεχτεί -έστω και εμμέσως- την ύπαρξή τους διερωτώμενος αν είναι δημοσιογραφική επιτυχία "να παρουσιάζει κάποιος κρατικά δημόσια έγγραφα".

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Ο υπουργός παιδείας εγκαινιάζει την "άμισθη εθελοντική σκλαβιά"

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αφέλεια ή λεκτική υπερβολή. Το γεγονός ​όμως ότι εκφέρεται απο υπουργικά χείλη, χωρίς​ αυτό​ να πιστοποιεί και την σοβαρότητα των λεγομένων του υπουργού παιδείας και ​επειδή οι εποχές είναι πονηρές​, ​οφείλουμε να σταθούμε με σοβαρότητα ​ στα λεγόμενα του ​ κ.​ Λοβέρδου, σχετικά με την εθελοντική εργασία στα λειτουργικά κενά στην εκπαίδευση.

Γ΄ Εθνική, Εθνικός Αγιονερίου - Απόλλων Αρναίας 1-0

Όχι ρε "μεγάλε" για 2 offshore...

...και να παραιτηθείς από Πρόεδρος! Φτιάξε άλλες 2 και πάρε μεταγραφή στο Σαμαρά!