Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου για τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία

Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη μετά από πρόσκληση του υπουργού Μ. Βαρβιτσιώτη, στην οποία μετείχαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης, τα μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ Ι.Τζίτζιος, Α.Κοιμήσης, και Β.Μπαρμπάκος, το μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Θ.Παπαθανάσης, ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μ.Καρράς, ο δήμαρχος Ι.Π.Μεσολογγίου Ν.Καραπάνος, ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κ.Αγοραστός, οι περιφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος και Στερεάς Ελλάδας

Μαθαίνω & Ενημερώνομαι για το Ζαχαρώδη Διαβήτη


Οι πεταμένοι

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για την αθωωτική δικαστική απόφαση της Αγωγής Χρ. Πάχτα κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Η απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά (3765/2014), που φέρνουμε στη δημοσιότητα ως Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής, εκθέτει πολλαπλά τον κο Πάχτα.

Ο πρώην δήμαρχος Αριστοτέλη είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή σε ανακοίνωσή του (στα οποία καταδίκαζε την εμπρηστική καταστροφή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων της "Ελλ. Χρυσός" - 17/2/2013), τον χαρακτήριζε ως "γνωστό διαπλεκόμενο και υπόλογο για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της πολιτικής ιστορίας" ενώ σε δηλώσεις του - ο πρώην δήμαρχος - κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του, ως "υποκινητές" των επεισοδίων και "τρομοκράτες".

Αυτοί δεν έχουν ξεφύγει εντελώς...

...έχουν τρελαθεί εντελώς!!!

Από την Τρίτη ξεκινάει η πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης

Από την Τρίτη, 11/11/14, ξεκινάει η πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης, η οποία θα καταβληθεί άμεσα και ολόκληρη χωρίς παρακρατήσεις από τον ΟΓΑ, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου.
Στους παραγωγούς θα έχουν καταβληθεί πάνω από 2,8 δις ευρώ που αφορούν την ενιαία ενίσχυση, πληρωμές παλαιότερων ετών, επιστροφές ΦΠΑ και ΕΦΚ πετρελαίου κ.ά.