Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Την έπνιξαν

Έρευνα RASS: 5,3% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ

ΤΡΙΤΗ ΣΕΡΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Με την εντός έδρας ήττα από τον Προμηθέα Πατρών με 79-82 συνέχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Β' εθνικής. 
Οι φιλοξενούμενοι που είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο προϋπολογισμό στη Β' Εθνική έκαναν καλό ξεκίνημα,απέναντι στους παίκτες μας που έκαναν καλύτερη εμφάνιση από τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά δεν ήταν αρκετή απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα,και πήραν το προβάδισμα που το αύξαναν συνεχώς(12-21 στο 8',19-29 στο 10') . Στη συνέχεια οι παίκτες μας γύρισαν το παιχνίδι και πλησίασαν (31-33 στο 15', 46-47 στο 25') ένα πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 28'(55-53) και το έφτασαν στο 66-61(33').

Στις προτεραιότητες της Ριζ.Αρ. Εν. οι Σκουριές

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου το πρωί, πραγματοποιήθηκε με μαζική συμμετοχή μελών, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης η συνέλευση της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συζητήθηκε και εγκρίθηκε ο νέος κανονισμός λειτουργίας της παράταξης που προβλέπει την συγκρότηση ομάδων εργασίας όσον αφορά το Πρόγραμμα, τα Οικονομικά, την Ανάπτυξη και την Αγροτική Πολιτική, την Ποιότητα Ζωής, την Νεολαία καθώς και τη συγκρότηση νέου Γραφείου Τύπου.

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Σιθωνίας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Σιθωνίας, στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.
Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Σιθωνίας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

11ο Πέρασμα Δραγουντέλι


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου το 11ο Πέρασμα Δραγουντέλι. Στις επτά περιπατητικές διαδρομές συμμετείχε πλήθος κόσμου που θέλησαν να απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον της Σιθωνίας, ενώ πολλοί συμμετείχαν στην ποδηλατική διαδρομή και στη διαδρομή με τα άλογα.
Ο τερματισμός όλων των διαδρομών ήταν η πλατεία του Παρθενώνα, όπου πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις και μοιράστηκε φαγητό για όλους τους συμμετέχοντες.

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τις καταστροφές στην Χαλκιδική εξαιτίας της βροχόπτωσης

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Θέμα: Καταστροφές στην Χαλκιδική εξαιτίας βροχόπτωσης.
Για ακόμη μια φορά, σοβαρά προβλήματα προκύπτουν, έπειτα από βροχόπτωση, στην περιοχή της Π.Ε. Χαλκιδικής, εξαιτίας της απουσίας των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων. Οι ζημιές που προκλήθηκαν από την έντονη βροχή που συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους στις 24 – 25 Οκτωβρίου 2014, είναι εκτεταμένες.

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κριτσιωτάκη στη Χαλκιδική

Ο βουλευτής και υπεύθυνος Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κριτσιωτάκης, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Χαλκιδικής, Κ. Ιγγλέζη, το συντονιστή και στελέχη της Ν.Ε. επί δυο ημέρες, είχε σειρά προγραμματισμένων επαφών με φορείς του Τουρισμού στη Χαλκιδική (Ένωση Ξενοδόχων, Σωματεία Εργαζομένων στο Πόρτο Καράς, Ένωση Ιδιοκτητών Κάμπιγκ, Σωματεία Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Κασσάνδρας και Ουρανούπολης) ενώ το Σάββατο σε ανοικτή συγκέντρωση στο κοινοτικό κατάστημα Χανιώτης - παρουσία του Δημάρχου Κασσάνδρας κου Κυρίτση, φορέων και δημοτών - παρουσίασε συνοπτικά το προς διαβούλευση πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον Τουρισμό.

Νίκη του Α.Ο.Πολυγύρου και μέσα στις Σέρρες. 3 στα 3 η ομάδα του Πολύγυρου

Ίκαροι Σερρών- ΑΟ Πολυγύρου 63-69.
Τρία στα τρία για τον ΑΟΠ στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.
Και οι τρεις νίκες εκτός έδρας.
Μόνη αήττητη η ομάδα μας στον Όμιλο που συμμετέχει μετά από τέσσερις αγωνιστικές.
Και τώρα ήρθε η ώρα η ομάδα να κάνει την εμφάνιση της μπρόστα στο κοινό της.
Την ερχόμενη Κυριακή 9 Νοεμβρίου η ομάδα μας θα υποδεχτεί την ομάδα του Ορφέα Σκοπού στις 18:00 το απόγευμα.
Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι απαραίτητη για να ωθήσει τα παιδιά σε μια ακόμα νίκη.