Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

"Δείπνο του ΠΑΣΟΚ" - Εκ των διοργανωτών ο Δριβελέγκας, εκ των προσκεκλημένων ο Πάχτας...

Μήνυμα ενότητας από Βενιζέλο στο δείπνο πρώην και νυν βουλευτών του ΠΑΣΟΚ -Ποιοι έδωσαν το «παρών»
Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης του χώρου της δημοκρατικής παράταξης απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε χαιρετισμό του στο δείπνο που διοργάνωσαν παλαιοί και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Θανάσης Δημητρακόπουλος, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Φοίβος Ιωαννίδης, Βασίλης Γερανίδης και Γιάννης Δριβελέγκας, σε συνεργασία με τον Νίκο Σαλαγιάννη), στο χώρο της «Αθηναΐδας», στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.

Σταθερό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση


Εκδήλωση τιμής και παρουσίαση του Βιβλίου «Αναμνήσεις από τον πόλεμο της Αλβανίας» του Γιώργου Ζωγραφάκη

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που οργάνωσε η Επιτροπή Φορέων Ζαρού, για να τιμήσει τους Ζαριανούς νεκρούς του πολέμου στην Αλβανία, αλλά και όλους τους υπερδιακόσιους Ζαριανούς που πολέμησαν στα αλβανικά βουνά στον πόλεμο του 1940-41. 
Η εκδήλωση έγινε με την ευκαιρία της παρουσίασης του Βιβλίου «Αναμνήσεις από τον πόλεμο της Αλβανίας» του Ζαριανού συντ. δασκάλου και συγγραφέα Γιώργου Ζωγραφάκη, στο οποίο ο συγγραφέας παρουσιάζει, αξιοποιεί και σχολιάζει γραπτό κείμενο του Δημήτρη Μ. Λεμονάκη, συμπληρωμένο από πρόσφατη αφήγηση του εν ζωή αγωνιστή της Αλβανίας Μιχάλη Γ. Φιλιουδάκη.

Η αθλητική επικαιρότητα σε 8 πρωτοσέλιδα !


Ο Σύριζα και η ψευδαίσθηση της κανονικότηταςΟι παρακάτω επισημάνσεις για την πορεία του Σύριζα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί δημοσιεύονται σε ένα έντυπο φίλα προσκείμενο στο κόμμα της Κουμουνδούρου. Στον "Δρόμο της Αριστεράς". Το κείμενο υπογράφει ο Αριστοτέλης Ζωγράφος.
Σημάδια μετατόπισης και συμβολικές κινήσεις
Η πρόσφατη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, αδιαμφισβήτητα, εμπεριέχει έντονους συμβολισμούς. 
Κλασική περίπτωση σημιτανθρώπου ο Γ. Στουρνάρας, εκπρόσωπος των τραπεζιτών και των αγορών, με ειδικό ρόλο διαμεσολάβησης των ξένων συμφερόντων και των πολιτικών της τρόικας. 

Περίανδρος για την δολοφονική επίθεση σε Δ. Κουσουρή: Την εντολή την έδωσε ο Μιχαλολιάκος. Ο Παναγιώταρος ήταν μαζί μου

Μέχρι την δίκη και κατά την διάρκεια της έχουμε να μάθουμε ακόμα πολλά για την εγκληματική δράση του ναζιστικού μορφώματος του Μιχαλολιάκου. 
Σήμερα με δημοσίευμα στο "Εθνος" που υπογράφουν η Μαρία Ψαρά και ο Λευτέρης Μπιντέλας έρχεται εκτός των άλλων στο φως διάλογος στον οποίον ο άλλοτε "Νο2" της Χ.Α Δ. Ανδρουτσόπουλος αποκαλύπτει ότι ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χ.Α του είχε δώσει εντολή για την δολοφονική επίθεση στον Δ. Κουσουρή, ενώ στην εγκληματική ομάδα του συμμετείχε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος.
Παραθέτουμε όλο το σχετικό δημοσίευμα:

Δεν μπόρεσε ούτε με τον Σπάθα...!


ΜΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ

Όταν ξεκίνησε πριν χρόνια να κατασκευάζεται η Μαρίνα των Νέων Μουδανιών, όλος ο κόσμος χάρηκε, γιατί επρόκειτο ένα σημαντικό έργο, από το οποίο η πόλη των Μουδανιών  θα είχε σημαντικότατα οφέλη από την κίνηση των σκαφών τα οποία θα ελλιμενιζόταν σε αυτήν.
Ξεκίνησε το «έργο» λοιπόν, έγινε ο μόλος όπως έπρεπε (;) και ο υπόλοιπος χώρος επίσης και αυτός όπως έπρεπε (J) μπήκαν πίνακες για ρεύμα, νερό, μπήκαν πυροσβεστικά σημεία, έγιναν οι εγκαταστάσεις των δεξαμενών ανεφοδιασμού, και μετά…….