Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Διήμερη επίσκεψη του Τάσου Κανταρά και μελών της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στη Θάσο

O Τάσος Κανταράς, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συνοδεία μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας, επισκέφτηκε την Θάσο στις 30 και 31 Οκτώβρη με πρόσκληση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Θάσου και μίλησε σε μαζική συγκέντρωση κτηνοτρόφων στα Λιμενάρια. Συναντήθηκε επίσης με τα Δ.Σ. των αγροτικών συνεταιρισμών Ποτού και Λιμεναρίων, όπου τέθηκαν τα προβλήματα της παραγωγής και η ολοσχερής καταστροφή της σοδειάς των ελαιοπαραγωγών.

ΑΡΝΑΙΑ: Προβολή ταινίας «1917, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Προβολή ταινίας «1917, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» σε σενάριο και σκηνοθεσία της Ελένης Στούμπου-Κατσαμούρη, Αρχαιολόγου-Σκηνοθέτριας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 102η επέτειο απελευθέρωσης της Αρναίας και της Β. Χαλκιδικής από τον Τουρκικό ζυγό.
Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας
Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας θα γίνει προβολή της ταινίας «1917, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», διάρκειας 37'.00'', σε σενάριο και σκηνοθεσία της Ελένης Στούμπου-Κατσαμούρη. Θα προηγηθεί εισήγηση διάρκειας 10'.00'' από την κα Ελένη Στούμπου-Κατσιαμούρη, Αρχαιολόγο-σκηνοθέτρια, με θέμα: «Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ».

Διαδικασία δήλωσης ζημιών στα Τοπικά & Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Αριστοτέλη

"ΒΙΝΥΛΙΟ" στον Πολύγυρο


Οι κερατάδες...

Κασσάνδρεια: Επετειακό αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου 1940


Ο Δήμος Αριστοτέλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Τις ημέρες 24 & 25 Οκτωβρίου 2014, η περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη βίωσε πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρότατες ζημίες σε οδικά δίκτυα και υποδομές αλλά και ιδιωτικές περιουσίες σχεδόν σε όλη την επικράτεια του Δήμου. Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων ο μηχανισμός του Δήμου τέθηκε σε λειτουργία προσπαθώντας στο πλαίσιο του δυνατού να περιορίσει και να αντιμετωπίσει τη δυσμενή αυτή κατάσταση.

Όλα έτοιμα για το 11ο Πέρασμα Δραγουντέλι - Δρομολόγια λεωφορείου

Όλα είναι έτοιμα για το 11ο πέρασμα Δραγουντέλι, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου. 
Αυτή η περιβαλλοντική εκδήλωση αποτελεί πλέον θεσμό για τη Σιθωνία και διοργανώνεται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Σιθωνίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Παρθενών» υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας.
Στο 11ο Πέρασμα Δραγουντέλι θα υπάρχουν επτά (7) περιπατητικές διαδρομές, μία (1) ποδηλατική και μία (1) για άλογα. 
Τα δρομολόγια του λεωφορείου προς τις αφετηρίες των διαδρομών έχουν ως εξής:

9ος Αγώνας ψυχής, Μεταμόρφωση


Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Ελληνικός Χρυσός 2013

Στην πρώτη μας Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας καταγράφουμε ανοιχτά και διαφανώς την στρατηγική μας, τις επιλογές μας και τους στόχους που θέσαμε και στην πλειοψηφία τους πετύχαμε, για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη το 2013.
Αυτή η έκθεση είναι μια πολύτιμη ευκαιρία να μοιραστούμε με όλους τους ενδιαφερόμενους τις αρχές και την πολιτική μας:
==για την Υγεία και Ασφάλεια των εργαζόμενών μας
==το Περιβάλλον
==την Οικονομία και την Βιώσιμη Ανάπτυξη
==καθώς και τους επερχόμενους στόχους μας
 Με βασικό γνώμονα την ολοκληρωμένη ενημέρωση και την ανοιχτή επικοινωνία μας με όλους.
Σε αυτήν την κατεύθυνση, όλοι οι σχετικοί δείκτες, καταδεικνύουν την δέσμευσή μας για απολύτως υπεύθυνη και ασφαλή λειτουργία των έργων μας όσον αφορά το περιβάλλον, τους εργαζόμενους μας και τον τόπο μας.

"Περήφανο" και γαλαντόμο ελληνικό δημόσιο...


ΣΥΡΙΖΑ για τα «κόκκινα δάνεια»

Συντελείται τους τελευταίους μήνες η κορύφωση του δράματος χιλιάδων μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.
Η συσσώρευση χρεών προς δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και η τοκογλυφική επιβάρυνση των δανειακών υποχρεώσεων προς στις τράπεζες, έχουν οδηγήσει χιλιάδες επιχειρήσεις στην διακοπή της δραστηριότητάς τους και ακόμα περισσότερες στην υπολειτουργία τους.

Δωρεάν διανομή φρούτων – λαχανικών στα σχολεία της Χαλκιδικής.

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευθύμης Καρανάσιος, χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για δωρεάν διανομή φρούτων και λαχανικών σε σχολεία μέσα από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «προώθηση της κατανάλωσης οπωροκηπευτικών στα σχολεία.
Ο κ. Καρανάσιος ανακοινώνει ότι η διανομή θα γίνει στους μαθητές των δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων επτά Περιφερειών της χώρας και των Περιφερειακών Ενοτήτων Χαλκιδικής, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Σερρών.