Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Προβάδισμα 5% του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Pulse για το «Ποντίκι»

Προβάδισμα πέντε ποσοστιαίων μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ., καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύεται αύριο Πέμπτη, στο «Ποντίκι».

Κάλεσμα στη συνέλευση του ResisΤΑΙΠΕΔ

Η πρωτοβουλία ResisΤ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. συνεχίζει να αντιστέκεται στις ιδιωτικοποιήσεις των κοινωνικών αγαθών (Δ. Ε. Η. , Ε. Υ. Α. Θ.), στο ξεπούλημα των ελεύθερων χώρων (παραλίες, στρατόπεδα κ.λ.π) αλλά και της δημόσιας περιουσίας γενικότερα.
Για την υπεράσπιση όλων αυτών το ResisΤ. Α. Ι. ΠΕ. Δ. καλεί σε νέα ανοιχτή συνέλευση την Πέμπτη 23/ 10, στις 18:30, στο κτήριο της Ε. Δ. Ο. Θ. (Προξένου Κορομηλά 51) πιάνοντας το νήμα από την Αγία Τριάδα, την Επανομή, τη Νέα Καλλικράτεια και ανοίγοντας επιτακτικά το ζήτημα του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, των στρατοπέδων στα Δυτικά αλλά και της Στοά Μοδιάνο στο Κέντρο.

Βράβευση από το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου διακριθείσας μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου

Στη βράβευση της μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, Γρηγορίας Παπαδοπούλου, και της καθηγήτριάς της, Θεοδοσίας Παπαδοπούλου, για το πρώτο βραβείο σε Διαγωνισμό Διεθνούς Θερινής Μουσικής Ακαδημίας προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση. Τις τιμητικές πλακέτες επέδωσαν αντίστοιχα ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Ζωγράφος και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δ. Πολυγύρου «Ο Αριστοτέλης» κα Κυριάκου.

Αδεσποτάκι ψάχνει σπίτι !!!

Είναι πολύ φιλικός, ζωηρός, παιχνιδιάρης και πανέξυπνος, όχι άνω του ενός έτους. Μάλλον δεν έχει μέρες που κάποιοι τον ξεφορτώθηκαν στον Πολύγυρο και χρειάζεται απεγνωσμένα σπίτι και ένα καλό αφεντικό.
Είναι μεσαίου μεγέθους, έχει στοιχεία από Husky και ναι !!! .... έχει ένα μάτι καστανό κι ένα ανοιχτό γαλάζιο !!! 

Τηλ. Πληροφοριών 6973 680 252

Ομερτά για τα δάνεια Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

«Ομερτά» και με τη βούλα επικρατεί γύρω από τα τραπεζικά δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, καθώς η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δώσει στη δημοσιότητα ακριβή στοιχεία για τα περίπου 300 εκατ. ευρώ που χρωστούν τα δύο κόμματα στην πρώην Αγροτική Τράπεζα και νυν Πειραιώς.
Παρ’ όλο που για το συγκεκριμένο θέμα ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Κυρίτσης έχει καταθέσει δύο επίκαιρες ερωτήσεις τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, οι αρμόδιοι υπουργοί Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, και Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, απέφυγαν επιμελώς να προσέλθουν στη Βουλή για να απαντήσουν, ενώ ενημέρωσαν τον βουλευτή ότι είναι… αναρμόδιοι.
Ωστόσο, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για το πολιτικό χρήμα, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν μη κοστολογημένη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τροπολογία με την οποία ρυθμίζουν μονομερώς τα τραπεζικά τους δάνεια, ορίζοντας το 40% της κρατικής επιχορήγησης που λαμβάνουν ως ακατάσχετο.

Δήλωση Αμανατίδου, Ιγγλέζη, Κανταρά για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων

Η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου υπεύθυνη ζωικής παραγωγής της ΕΕΚΕ Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, η Βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κανταράς υπεύθυνος Αγροτικής Πολιτικής σε επικοινωνία τους  με κτηνοτρόφους της Χαλκιδικής τους εξέθεσαν τις σοβαρές τους πλέον δυσκολίες να συντηρήσουν τις κτηνοτροφικές τους μονάδες αφού στους λογαριασμούς των περισσοτέρων δεν έχει πιστωθεί ούτε ένα ευρώ από την εξισωτική αποζημίωση.
Οι βουλευτίνες Λίτσα Αμμανατίδου και Κατερίνα Ιγγλέζη από κοινού με τον Τάσο Κανταρά εκ μέρους της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν στον παρακάτω σχολιασμό: