Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

"Θριάμβευσε" η άμυνα της Ρόμα...

Ρόμα - Μπάγιερν 1-7 

Ο "τσολιάς" της Ελληνοφρένειας σε συνέντευξη με τον "Τσιρίδα"

«Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ…»: Top 10 δηλώσεων που σπέρνουν τρόμο και πανικό

Δεν έχει σημασία αν στηρίζει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που ξεκινούν με τη φράση «αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ…» έχουν καταντήσει αστείες για όλους.
Ο Βάτραχος έκανε μία σταχυολόγηση δηλώσεων -κυρίως στελεχών της κυβέρνησης- για το ενδεχόμενο να σχηματίσει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τις παρακάτω δηλώσεις, μας περιμένουν από εφιαλτικές έως ελαφρώς σουρεαλιστικές στιγμές.
Να σημειωθεί ότι όλα αυτά ειπώθηκαν μόνο τον τελευταίο μήνα.
«Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν…»

Πολιτική Απόφαση Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ (18-19 Οκτωβρίου 2014)

Η παρούσα συγκυρία και πως διαμορφώθηκε
Από την προηγούμενη Κεντρική Επιτροπή τον Ιούνιο και μέχρι σήμερα η ανάπτυξη του πολιτικού σχεδίου που εκπονήσαμε δημιούργησε μια νέα ώθηση στον χώρο μας, επιβεβαιώνοντας τις διευρυμένες δυνατότητες μας στη συγκυρία, αλλά και την ανάγκη για μια μεγάλη αλλαγή στη χώρα με βάση το πρόγραμμα μας.

Θεσσαλονίκη, Εκδήλωση για τα 40 χρόνια από τη νόμιμη επανέκδοση του "Ριζοσπάστη"

H Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα «40 χρόνια από τη νόμιμη επανέκδοση του "Ριζοσπάστη"» την Πέμπτη 23 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο "Παναγιωτόπουλος", της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Θα μιλήσει ο  Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Θα προβληθεί βίντεο με υλικό από το αρχείο του «Ριζοσπάστη», ενώ στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση με σημαντικές στιγμές από την πορεία των 40 χρόνων από την επανέκδοση της εφημερίδας το 1974.

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2014

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργανώνει τον 5ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!
Για την Χαλκιδική τη διοργάνωση έχει αναλάβει για πρώτη φορά φέτος η εθελοντική «Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Χαλκιδικής» 
(και στο f/b)
και σας προσκαλεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!
Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις!

Δήμος Σιθωνίας: 11ο ΠΕΡΑΣΜΑ ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 11ο Πέρασμα Δραγουντέλι στη Σιθωνία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και διοργανώνεται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Σιθωνίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Παρθενών» υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας.
Στο 11ο Πέρασμα Δραγουντέλι θα υπάρχουν επτά (7) περιπατητικές διαδρομές, μία (1) ποδηλατική και μία (1) για άλογα. 
===Σε όλες τις διαδρομές θα υπάρχουν συγκεκριμένες στάσεις ανεφοδιασμού που επισημαίνονται στο χάρτη. 
===Οι διαδρομές θα καλύπτονται ιατρικά από ασθενοφόρα και γιατρούς με φαρμακευτικό υλικό. Συνιστάται πάντως η προσοχή σε άτομα που έχουν προβλήματα υγείας καθώς και σε όσους είναι αλλεργικοί στο τσίμπημα μελισσών ή άλλων εντόμων. 
===Θα υπάρχουν αυτοκίνητα άμεσης επέμβασης.

Μέχρι 30 Οκτωβρίου 2014 η υποβολή των αιτήσεων για τα προγράμματα Διά Βίου Μάθησης Δ.Πολυγύρου

Λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Πολυγύρου την Πέμπτη 30/10/2014. Οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν υποβάλλει σχετική αίτηση μπορούν να απευθυνθούν Τρίτη και Πέμπτη και ώρες 10.00-13.00 στο τηλ. 2371021420 και στο ισόγειο του Δημαρχείου Πολυγύρου, κα Σαμαρά Φωτεινή. Ε-mail: kdvm90@gmail.com
Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πολυγύρου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Άκαρπη η δημοπρασία για το κατασχεμένο κοπάδι στο Δήμο Πολυγύρου

Άκαρπη απέβη η δημοπρασία για το κατασχεμένο κοπάδι στο Δήμο Πολυγύρου και η οποία έγινε σήμερα στον Πολύγυρο.
-Φτάνει πια η ενασχόληση των ΜΜΕ με το θέμα!  Ο Δήμος να λήξει το θέμα:
ΕΔΩ και ΤΩΡΑ  να πάρει την απόφαση πέραν των όποιων νόμων, ή να επιστραφεί το κοπάδι στον πρώην ιδιοκτήτη (έστω και με έξοδα του Δήμου) ή να σφαγιαστεί και το κρέας να μοιραστεί στις άπορες οικογένειες του Δήμου.

3η πιο μισητή κυβέρνηση στον κόσμο η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου

Σε έρευνα της Gallup παρουσιάζονται οι δώδεκα κυβερνήσεις με τη μικρότερη δημοτικότητα στον πλανήτη. Οι περισσότερες κυβερνήσεις, βρίσκονται στην Ευρώπη.
Το ινστιτούτο, το οποίο λειτουργεί περισσότερα από 40 γραφεία σε 27 χώρες, έχει έδρα στην Ουάσιγκτον, ενώ το ερευνητικό κέντρο του βρίσκεται στην Ομάχα και στην Νεμπράσκα. Ιδρύθηκε από τον Αμερικανό Georges Gallup.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΙΝΑ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΣΣΑ…

Η νέα διοίκηση του εργατικού κέντρου Χαλκιδικής

Την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014, συγκροτείται σε σώμα η νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής και σύμφωνα με α αποτελέσματα των εκλογών που έγιναν στις 18/10/2014.
Νέος Πρόεδρος αναμένεται να εκλεγεί εκ νέου ο Αδαλής Θεόδωρος.

Επίσκεψη Κουρουπλή στη Χαλκιδική

Επίσκεψη του κοινοβ. εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουπλή, στη Χαλκιδική, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου. 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καλεσμένος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, θα επισκεφθεί στις 12.00, το Γεν. Νοσοκομείο Χαλκιδικής (Πολύγυρος) όπου και θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο, το ιατρικό / νοσοκομειακό προσωπικό και τους εργαζόμενους.
Το απόγευμα, στο Δημ. Θέατρο της Μ. Παναγίας (6.30 μ.μ.) θα παρουσιάσει το άμεσο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
 Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής
ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ: Η ανάρτηση είναι ακριβώς όπως την έστειλε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, για τυχόν λάθη σε ονόματα φέρει η ίδια και την ευθύνη.

ΣΥ.ΓΥΡΙ.ΖΑ: Συνασπισμός Γυρισμένης Αριστεράς

Για το μέλλον παραπέμφθηκε το ενδεχόμενο συμμαχιών με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Δεν πέρασε τροπολογία της «Αριστερής Πλατφόρμας» που αφορούσε τον δημόσιο έλεγχο των τραπεζών, την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και την επανάκτηση επιχειρήσεων στρατηγικού χαρακτήρα.
Με ψήφους 76 «κατά» και 61 «υπέρ», απορρίφθηκε η τροπολογία που είχε καταθέσει η Αριστερή Πλατφόρμα, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, οι εργασίες της οποίας ολοκληρώθηκαν σήμερα (Κυριακή).

Μ. Παναγία - Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ