Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Στιγμές του Φθινοπώρου

Δριβελέγκας: "Θα δούμε ποιοι είναι συνεπείς και πληρώνουν"

Ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Δριβελέγκας, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το θέμα της ρύθμισης των χρεών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το τραγικό δυστύχημα στη Βέροια: "Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου λύπη για το τραγικό συμβάν. Κάποια στιγμή θα κάνω μια ερώτηση στον Υπουργό Δημόσιας τάξης για το πώς ελέγχονται οι νταλίκες, ειδικά αυτές που έρχονται από το εξωτερικό. Γενικά δεν θέλω να κάνω ακόμα βεβιασμένες σκέψεις".

Βράσταμα: Εορτασμός Οσίου Ευθυμίου του Νέου

Δείτε και το πρόγραμμα των Ακολουθιών

"ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ": Εκδήλωση για παιδιά με θέμα τη διαφορετικότητα

Το Κέντρο Ημέρας ΑΝΑΤΟΛΗ και το Οικοτροφείο ΑΘΩΝΑΣ της ΑμΚΕ ΣΥΝΘΕΣΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας διοργανώνει την εκδήλωση με τίτλο "ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ" την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 στις 17:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και τους γονείς τους αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι να ευαισθητοποιηθεί για το ζήτημα της διαφορετικότητας και να συνειδητοποιήσει την αξία και τον πλούτο των ανθρώπινων σχέσεων μέσα από την κατανόηση και την αποδοχή του διαφορετικού.
Θα υπάρξει παράλληλη ενημερωτική δράση για τους γονείς.

"Τουλάχιστον περιμένετε ρε..."

Φραγκίσκος Ρηγόπουλος ήταν υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.)

Δήμος και Κυβέρνηση μαζί επιτίθενται στις Λαϊκές οικογένειες

Έξι μήνες δεν πέρασαν καλά καλά από τότε που στα μπαλκόνια της προεκλογικής εκστρατείας παρέλασαν ‘νοικοκυραίοι’ και ‘πετυχημένοι’ τάζοντας ‘ανάπτυξη’ και λαγούς με πετραχήλια στο λαό.
Ούτε δυο μήνες δεν πέρασαν από τότε που ανέλαβαν οι ‘σωτήρες’ του 66% και αντί για ευχαριστώ στους πολίτες που τους εξέλεξαν άρχισαν να εφαρμόζουν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της νομοθεσίας των καλλικρατικών δήμων.
Ο Δήμος εκβιάζει με πρόστιμα πολίτες να μεταφέρουν το υδρόμετρο. Από το Δεκέμβριο του 2012 με την τροποποίηση του κανονισμού ύδρευσης αποχέτευσης – άρδευσης από το Δημ. Συμβ. επιβλήθηκε η υποχρέωση των δημοτών να μεταφέρουν τα υδρόμετρά τους εκτός των ιδιοκτησιών τους με έξοδά τους ή με χρέωση 200 € από το Δήμο με την απειλή προστίμου 2000 € από τις 30/4/2013.

Επιτυχία αθλητή του "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ"

Χρυσός ο ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ στο 7ο Διεθνές τουρνουά Τραμπολίνο που διεξάχθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Ο αθλητής του "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ" κέρδισε άξια και με διαφορά το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό Τραμπολίνο κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πορεία του στη μικρή κατηγορία.

Τους ζυγούς λύσατε

Συμπτώματα κρίσης πανικού εμφανίζει η κυβέρνηση λίγες ώρες πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, καθώς πολλαπλασιάζονται τα αδιέξοδα και οι οδοί διαφυγής κλείνουν η μια μετά την άλλη. Η τρόικα, που αποχωρεί σήμερα, αξίωσε από την κυβέρνηση τον Νοέμβριο να έχει έτοιμα όλα τα μέτρα, ενώ εκπρόσωπος της Κομισιόν διαμήνυσε ότι η "επόμενη ημέρα" είναι συνάρτηση της υλοποίησης των μέτρων και έθεσε ερωτήματα για τον προϋπολογισμό του 2015, τον οποίο αποδόμησε πλήρως η Τράπεζα Πειραιώς.

Δεν είναι αυτή η Αριστερά! Δεν μπορεί να είναι αυτή ...

Ο Αρβανίτης χλευάζει τους απλήρωτους τεχνικούς του Ραδιοσταθμού Στο Κόκκινο και λέει ότι τον εκβίασαν για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους!!!

Αριστερά στο Κόκκινο

Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι δυο ραδιοφωνικοί σταθμοί των κομμάτων της Αριστεράς, ο «902 Αριστερά Στα FM» και ο «Στο Κόκκινο», με αποτέλεσμα στον πρώτο να γίνονται απολύσεις και στον δεύτερο να απεργούν οι τεχνικοί επειδή είναι απλήρωτοι για δυο μήνες. Βέβαια, οι τεχνικοί στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» είναι απλήρωτοι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ναυλώσει τρένο για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν δωρεάν στην Θεσσαλονίκη και να διαδηλώσουν – δεν πληρώνουμε τους τεχνικούς αλλά θα σας πάμε αλέ ρετούρ στη Θεσσαλονίκη τσάμπα.

Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Για πόσο ακόμα θα επικαλούνται τον κανονισμό για να μην τον αλλάξουν;

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την Τρίτη 7 Οκτωβρίου το απόγευμα την ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου για την σύγκληση της 17ης Συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου. Η έκπληξη μας αφορά το γεγονός της μη εισαγωγής του θέματος «Τροποποίησης του κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου», που μετά από πρόταση της παράταξής μας συνυπέγραφαν και αιτήθηκαν όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, πλην της Χρυσής Αυγής. Αυτό, παρόλο που η Διαβίβαση Αίτησης από τον κ. Γυφτόπουλο προς τον κ. Τζιτζικώστα υποστήριζε ρητά ότι το θέμα θα πρέπει να εισαχθεί ως 1ο θέμα συζήτησης του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου.

2ος αγώνας ορεινού τρεξίματος «Ξε Σκουριά Ζω»

Στο 2ο αγώνα ορεινού τρεξίματος «Ξε Σκουριά Ζω», στο όρος Κάκκαβος στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής, συμμετείχαν συνολικά 131 αθλητές και αθλήτριες (115 άντρες και 16 γυναίκες). Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ο 2ος Λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, στον οποίο συμμετείχαν 80 άτομα κάθε ηλικίας. Οι παραπάνω αγώνες πραγματοποιήθηκαν χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.
Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν, το τμήμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τη Βάση Ετοιμότητας Μεγάλης Παναγίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, το Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Μεγάλης Παναγίας, το μουσικό σύνολο κρουστών Paranaue και γενικά όλους τους εθελοντές που επί πολύ καιρό δούλεψαν για την επιτυχία του αγώνα.

Ιερισσός 27-09-2014, συναυλία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, μέρος 5ο