Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Άργησε πολύ

Την έδιωξαν... οι άλλοι θα τη δεχθούν;


Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αποφάσισε ομόφωνα να θέσει τη βουλευτή Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή, η ΚΟ του κόμματος. 
Οι φήμες λένε ότι η Ραχήλ Μακρή θα προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ. 
-Ακόμα αυτό απομένει να δούμε στην πολιτική μας ζωή...!!! 
Υπόθεση εργασίας: Κάποιοι (πολλοί) αντιδρούν για ενδεχόμενη συνεργασία με ΔΗΜΑΡ, για την "αντιμνημονιακή" καραδεξιούλα θα έχουν να πουν κάτι; 

Συνάντηση Δένδια με εργαζόμενους της Ελληνικός Χρυσός

Για επενδυτικό σχέδιο που θα αυξήσει τις θέσεις εργασίας έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης Ν. Δένδιας σε σχέση με τη δραστηριότητα της Ελληνικός Χρυσός, σε συνάντηση που είχε με το προεδρείο εργαζομένων της εταιρείας.
Ευχήθηκε μάλιστα "να συνειδητοποιήσουν όλοι οι φορείς της περιοχής την ανάγκη για κοινωνική ειρήνη και αντιμετώπιση της ανεργίας μέσα στο πλαίσιο πάντοτε της νομιμότητας και της τήρησης των κανόνων δικαίου".
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, μετά τη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και ο βουλευτής Χαλκιδικής

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

Οκτώβρης 2014, στη χώρα του «ΠΟΤΕ», του ΘΑ και γενικότερα των μεγάλων ΨΕΜΑΤΩΝ. Οι «καλύτερες μέρες» για τις οποίες είχε κάνει λόγο ο «πρωθυπουργός» σε άρθρο του στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», επιφυλάσσουν άσχημα μαντάτα για τον κοσμάκη.
Είναι γεγονός, πως η υποτιθέμενη «κυβέρνηση» αυτοδιαψεύδεται συχνά πυκνά. Πέφτει η ίδια στην παγίδα των ψεμάτων της, αλλά για πολύ καλή της τύχη, ο κόσμος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν αντιδρά ακόμα.
Αφήνει να τον ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ καθημερινά, χωρίς να τιμωρήσει τους «φονιάδες» του. Που είχαμε μείνει;

ΚΚΕ για τη συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης στη συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ

Η ΚΟ του ΚΚΕ θα επιδιώξει κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη βουλή να αναδείξει ότι η πρόταση της κυβέρνησης για ψήφο εμπιστοσύνης και τα πολιτικά παιχνίδια των άλλων κομμάτων, με αφορμή την προεδρική εκλογή, στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν το λαό απ’ την ανάγκη σήμερα να οργανωθεί η πάλη του ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης. 
Θα αποκαλύψει τον αντιλαϊκό ταξικό χαρακτήρα της κυβερνητικής πολιτικής που φορτώνει τα βάρη της κρίσης στις πλάτες του λαού, την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται νέος γύρος επίθεσης σε εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά δικαιώματα, αλλά και το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο δεν αποτελεί εναλλακτική λύση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και ανακούφιση για το λαό.

Πέρασε η ευλογιά και στη Χαλκιδική, συναγερμός στις κτηνιατρικές αρχές

Συναγερμό έχει σημάνει στην αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής το κρούσμα ευλογιάς που επιβεβαιώθηκε τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου σε μεγάλη εκτροφή αιγοπροβάτων στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λακκώματος του Δήμου Ν. Προποντίδας, δημιουργώντας μια ακόμη εστία της νόσου, μετά τον Έβρο και πρόσφατα την Καβάλα.
Πρόκειται για την πρώτη προσβολή στο νομό για φέτος και όπως τόνισε στο Agronews ο προϊστάμενος της τοπικής κτηνιατρικής υπηρεσίας Σπήλιος Γεωργιάδης, αφορά μια εκμετάλλευση με συνολικά 950 αιγοπρόβατα, από τα περίπου 1.600 ζώα που εκτρέφονται στην περιοχή του Λακκώματος.

Μονάδες μέτρησης...

Τσεκουράτος εισηγητής... για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης!

...ο Αντ. Σαμαράς, με αδικαιολόγητη και προσβλητική για το Κοινοβούλιο απουσία του, όρισε τον Μ. Βορίδη να εισηγηθεί αντ' αυτού αύριο στη Βουλή την πρόταση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Κανένα πρόβλημα με τα υποβρύχια... ( και "αρχιδικαστής" Σαμαράς!)