Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

2ος αγώνας ορεινού τρεξίματος 24 χλμ. στα μονοπάτια του Όρους Κάκκαβος στη Μεγ. Παναγία Χαλκιδικής.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014
  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Γυναικών Μεγάλης Παναγίας, διοργανώνουν τον 2ο αγώνα ορεινού τρεξίματος μήκους 24 χλμ. με την ονομασία «Ξε Σκουριά Ζω»  στο Όρος Κάκκαβος στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής. Παράλληλα, την ίδια μέρα διοργανώνεται ο 2ος Λαϊκός αγώνας δρόμου γύρω από το χωριό Μεγάλη Παναγία.
   Η διοργάνωση αυτή έχει σκοπό την προώθηση του αθλητισμού, την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής, αλλά και την ανάδειξη της σοβαρής απειλής που υφίσταται το βουνό από την καταστροφική εκμετάλλευση, που προωθούν στο βωμό του κέρδους ελαχίστων, απαξιώνοντας το ως πηγή ζωής και χαράς για όλους και για πάντα.
    Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε είτε ως αθλητές είτε ως θεατές.

Ο τύμβος της Χαλκιδικής

Βιωματική ομιλία με θέμα: ¨Παιδική φιλία"


Στηθοσκόπια με… σβάστικες

Πέραν του γενικότερου ηθικού ζητήματος, που θα μπορούσε εξάλλου να αφορά οποιονδήποτε πολίτη, για τον γιατρό υπάρχει απόλυτο δεοντολογικό ασυμβίβαστο μεταξύ του Ιατρικού Λειτουργήματος και των θέσεων και πράξεων της ΧΑ.
Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές στους ιατρικούς συλλόγους όλης της χώρας, στήθηκε ένας μεγάλος μιντιακός, διαδικτυακός αλλά και δια ζώσης καυγάς για την πρωτοφανή κάθοδο στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών λίστας υποψηφίων με την στήριξη – και το ιδεολογικό περίβλημα – της Χρυσής Αυγής.

Νέοι γιατροί στη Χαλκιδική

Οχτώ (8) γιατροί τοποθετούνται στο ΠΕΔΥ Χαλκιδικής
Στο ΠΕΔΥ στο Πολύγυρο: 1 καρδιολόγος, 2 παιδίατροι, 1 γυναικολόγος και 1 παθολόγος. 
Επίσης 1 παθολόγος θα τοποθετηθεί στο Στρατώνι και 2 στα Μουδανιά.

Τέζα ο δικός σου...

ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ

"Αποκαθήλωση" θα υπάρξει σίγουρα, "Ανάσταση" δεν ξέρω ...


Χαιρετισμός του Ε. Καρανάσιου στην εκδήλωση της Ν.Δ.

Ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Ευθύμης Καρανάσιος, ως οικοδεσπότης, άνοιξε την επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, που έγινε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Άθως Παλλάς στην αίθουσα ¨Θεοδώρα¨.
Στο χαιρετισμό του ανέφερε:
¨Με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και βαθιά συγκίνηση σας καλωσορίζω εδώ, στην πιο όμορφη γωνιά της ελληνικής γης, στην πατρίδα του Αριστοτέλη, 40 χρόνια μετά από την ίδρυση του κόμματος μας, της Νέας Δημοκρατίας.