Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ - Killah P (Παύλος Φύσσας)

ΝΕΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Χθες πήρα στα χέρια μου το νέο CD ενός πολύ καλού φίλου και παλιού συνεργάτη, του ΒΑΣΙΛΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ.
Ο Βασίλης, πέρα του ότι είναι Ραδιοφωνικός Παραγωγός, και ένα σωρό άλλα, όμορφα, είναι ένας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ κιθαρίστας, ο οποίος μάλιστα έχει και το δικό του συγκρότημα, τη δική του μπάντα (εκτός εκείνης των FM που τον απολαμβάναμε και τον απολαμβάνουμε), τους BLUE ROSE BAND.
Οι BRB (για τους οποίους είχα κάνει παλιά αφιέρωμα) είναι πολύ γνωστοί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από τις πολλές εμφανίσεις τους.
Ο Βασίλης και εγώ, είμαστε λίγο «χύμα» (αν δεν ταιριάζαμε λέει η παροιμία…) οπότε

Από το πρόγραμμα των συναντήσεων Τσίπρα...


Θέλω να δω τον Τσίπρα

Το Βατικανό επισκέπτεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας για να συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο. Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα εντάσσεται στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την ρήξη και την ανατροπή.
Σύμφωνα με την Αυγή, είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το Βατικανό αριστερός ηγέτης γιατί ο Λένιν ήθελε πάρα πολύ να πάει στο Βατικανό αλλά ήταν άτυχος και τα τίναξε ο καημένος πριν ιδρυθεί το κράτος του Βατικανού.
Η ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα-Πάπα περιλαμβάνει συζήτηση για την ειρήνη, την φτώχεια και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ θα συζητηθεί και η πορεία της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Η προτομή του Παύλου Φύσσα στο σημείο της δολοφονίας του


Παύλος Φύσσας (Killah P) - Ζόρια

"Σου χρωστάμε πολλά..." (από έναν 19χρονο!)

Το βρήκαμε στο προφίλ του Δημήτρη Λαζάρου. 
Ο Δημήτρης Λαζάρου είναι φοιτητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Τοπικός Σύμβουλος Αρναίας, Δήμου Αριστοτέλη.

ΛΑΘΗ...


Ανακοίνωση Δ.Ο.Υ. Πολυγύρου

Από τη Δ.Ο.Υ. Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι: δεν θα πραγματοποιήσει συναλλαγές με το κοινό τη Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, ενόψει της ολοκλήρωσης των εργασιών μεταφοράς του εξοπλισμού τμημάτων αυτής σε άλλους ορόφους του κτιρίου στέγασής της.
Οι προθεσμίες εκπλήρωσης υποχρεώσεων των πολιτών που τυχόν λήγουν την 19/09/2014 παρατείνονται σύμφωνα με την αριθ, 1026510/1658/370/Α0014 ΠΟΛ 1101/19-03-2002 (β΄524) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.

Συναυλία στην Ιερισσό (27/9) - Τραγουδάμε για να σώσουμε, αδερφέ μου, έναν τόπο

Στη Χαλκιδική η εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί στην Καλλιθέα Χαλκιδικής ανοιχτή συνεδρίαση των μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.
Η κοινή συνεδρίαση των δύο σωμάτων, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 40η επέτειο ίδρυσης του κόμματος και θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Άθως Παλλάς, στην ίδια αίθουσα που πραγματοποιήθηκε το ιστορικό 1ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Κεντρικό θέμα της συνεδρίασης είναι τα "40 χρόνια προσφοράς και ευθύνης" της Νέας Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Εισήγηση θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εισηγήσεις.