Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Οι βαλίτσες

Γενική Συνέλευση & Εκλογές του συνδικάτου οικοδόμων Χαλκιδικής


Συνάντηση του Δημάρχου Αριστοτέλη με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα

To Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:00 στα γραφεία της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αριστοτέλη, των 4 Αντιδημάρχων και του πλειοψηφίσαντα Δημοτικού Συμβούλου κ. Ζουμπά, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας συνεχάρη τη νέα Δημοτική Αρχή για την ανάληψη των καθηκόντων της, η οποία προήλθε από ένα εντυπωσιακό εκλογικό αποτέλεσμα ανατροπής που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα και τόνισε είναι σημαντικό να δημιουργηθούν οι συνθήκες περιφερειακής ανασυγκρότησης στην περιοχή.

Χρυσή Αυγή: Μετά τα ρουσφέτια τώρα και... άτοκα δάνεια!

Συνάντηση Τσίπρα με το δήμαρχο Αριστοτέλη Γιάννη Μίχο, για τις Σκουριές

Επισήμανε ότι για όσες θέσεις εργασίας χαθούν στην περιοχή, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει ως προτεραιότητα την κάλυψή τους μέσα από το πρόγραμμα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας που έχει καταρτίσει

Με τον νέο δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Γιάννη Μίχο, συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και συζήτησαν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την επένδυση χρυσού στις Σκουριές.

Ξεκουράστηκε;


Καρανάσιος: Υπερπαραγωγή το σίριαλ "ο μάγος της Ελλάδας" !

Σχόλιο του βουλευτή Χαλκιδικής Ευθύμη Καρανάσιου, για την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.
«Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν διστάζει να παίζει ακόμα και με τη σκέψη μας, αφού η "δέσμευση" του αρχηγού της για την ανασυγκρότηση της χώρας κοστολογείται στα 9 δις ευρώ μόνο για τον πρώτο χρόνο. Μακριά από κάθε δισταγμό τάζει τα πάντα στους πάντες, δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων. Χάρισε δάνεια, εξαφάνισε τους φόρους, ίδρυσε τράπεζες, δημιούργησε εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και τελικά… επανίδρυσε και τη Δημοκρατία στη χώρα μας.

Ο "χρυσός" τόπος των ανυπόταχτων Σκουριών

Λέξεις-Eικόνες: Χριστίνα Σακαλή
Τον Οκτώβρη του 2012, πρώτη και μοναδική φορά μέχρι φέτος το καλοκαίρι που επισκέφτηκα τις Σκουριές Χαλκιδικής, δεν είχα γράψει κάτι για την εμπειρία μου από αυτό το δάσος. Το χρωστούσα λοιπόν στις Σκουριές να γράψω για αυτές. Είχα γράψει βέβαια για τη μεγαλειώδη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά τον Οκτώβρη του 2013 με τη συμμετοχή πάνω από 30.000 κόσμου, αλλά είναι άλλο πράγμα να ανεβαίνεις πάνω στο βουνό. Και είναι διαφορετικό να συμμετέχεις σε μια πορεία και άλλο πράγμα να κατασκηνώνεις και να μένεις μέσα στο δάσος, δίπλα στα δέντρα των Σκουριών.

Θεσσαλονίκη: Αντιναζιστική συγκέντρωση - 1 χρόνος από τη δολοφονία του Π. Φύσσα


Η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, καλεί σε αντιναζιστική συγκέντρωση και πορεία την Πέμπτη 18/9 στις 18:30 στο άγαλμα Βενιζέλου, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες
ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ
ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ