Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Με οκτώ αντικαταστάσεις βουλευτών πέρασε η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ - Κυβερνητικό στραπάτσο στη Βουλή

Με ονομαστική ψηφοφορία, και αφού χρειάσθηκαν 8 αντικαταστάσεις, ψηφίσθηκε η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ από το Τρίτο Θερινό Τμήμα της Βουλής.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 95 Βουλευτές. Υπέρ ψήφισαν 51 βουλευτές, κατά 38 βουλευτές και 6 παρών. Συγκεκριμένα ψηφίσθηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ καταψηφίσθηκε από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πλην του ΚΚΕ που δήλωσε παρών, όπως και οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Γρηγόρης Ψαριανός.
Όσον αφορά τις αντικαταστάσεις:

Η νέα σχολική χρονιά στο Δήμο Σιθωνίας

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος παραβρέθηκε στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Νικήτης και στη συνέχεια στον αγιασμό του Γυμνασίου και Λυκείου Αγίου Νικολάου που φέτος κλείνουν 50 χρόνια από την ίδρυσή τους. 
Ο κ.Τζίτζιος σε μήνυμά του αναφέρει: 
«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ απ’ την καρδιά μου καλή δύναμη, υπομονή, επιμονή και συνεργασία για να επιτευχθούν οι στόχοι του καθενός.

Μήνυμα Γιάννη Μίχου προς τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς Δήμου Αριστοτέλη

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου, εύχομαι ολόψυχα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Εύχομαι σε όλους υγεία σωματική και πνευματική και δύναμη προκειμένου να ανταποκριθείτε επιτυχώς και στη νέα αυτή σχολική περίοδο.
Ως νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα στην τοπική εκπαιδευτική κοινότητα, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους και στη βελτίωση της καθημερινότητας, πάντοτε σε συνεργασία με τους δασκάλους, τους καθηγητές, τους γονείς, και τους μαθητές του Δήμου μας.

ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΜΑΣ...


Επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Το Σάββατο 13/9, στις 7.30 μ.μ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας θα παρουσιάσει στο Βελλίδειο (Θεσσαλονίκη) το Κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια της επίσκεψής του ΔΕΘ.
Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να παρευρεθούν στην παρουσίαση του άμεσου προγράμματος μιάς κυβέρνησης της Αριστεράς, για την Ελλάδα που θέλουμε, την Ευρώπη που αγωνιζόμαστε. Με Αλληλεγγύη, Δικαιοσύνη, Ανασυγκρότηση και Δημοκρατία.

Ευχές Δριβελέγκα στους μαθητές & τους εκπαιδευτικούς

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι ολόψυχα σε όλους, μαθήτριες, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς πρώτα απ΄ όλα υγεία. Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να είναι παραγωγική και αποτελεσματική για την επίτευξη των προσωπικών στόχων του καθενός.
Καλή χρονιά.
Γιάννης Δριβελέγκας
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Ν. Χαλκιδικής
Ε’ Αντιπρόεδρος Βουλής

To Greek Salad Dance Camp στο Porto Carras Grand Resort

Tο Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί το Greek Salad Dance Camp από την Παρασκευή 19 εώς τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2014.
Πρόκειται για το διεθνές φεστιβάλ Jazz-Funk χορού που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα.
Ήλιος, καλή παρέα και μαθήματα χορού από τους καλύτερους χορογράφους του κόσμου πλαισιώνουν το θεαματικό αυτό φεστιβάλ.Το Greek Salad Dance Camp δίνει την ευκαιρία σε όλους να μυηθούν στον κόσμο του χορού και της καλής διάθεσης! 

Χαιρετισμός Δημάρχου N. Προποντίδας σε Μαθητές και Εκπαιδευτικούς

Εν όψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους, εύχομαι ολόψυχα σε όλο το διδακτικό σας προσωπικό και στους μαθητές σας “καλή χρονιά και καλή πρόοδο”. Ας είστε οπλισμένοι με υγεία και δύναμη, για να φέρετε εις πέρας το δύσκολο και συνάμα σοβαρό έργο σας. 
Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι ο Δήμος Ν. Προποντίδας θα σταθεί αρωγός στο έργο σας και ότι θα είμαστε στο πλευρό σας, για να συνδράμουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μας, στην ομαλή λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας. 
Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας
Καρράς Εμμανουήλ