Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

SOS Χαλκιδική στη ΔΕΘ 2014


Μόνο ο Θύμιος!

Η πληροφορία από ΕΔΩ

ΔΕΘ 2014: Η Χαλκιδική στις διαδηλώσεις (6/9)

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Λόγω του αιφνίδιου θανάτου του συνδημότη μας, Σλούκα Αριστείδη, κατοίκου Στρατονίκης, προς συμπαράσταση της οικογένειάς του και ένδειξη συλλυπητηρίων, ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Ιερού Ναού Γενέθλιο της Θεοτόκου, της Κοινότητας Σταγίρων, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί από την Κοινότητα Σταγίρων και το Δήμο Αριστοτέλη για τις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Επεισόδιο μεταξύ Κικίλια και αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στον Πολύγυρο

Πρωτοφανές για τα δεδομένα των Σωμάτων Ασφαλείας περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη σε σύσκεψη στον Πολύγυρο, όταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βασίλης Κικίλιας φέρεται να έδιωξε από την αίθουσα ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., με τον βαθμό του στρατηγού, μπροστά σε βουλευτές και δημάρχους της περιοχής αλλά και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας.
Ο συγκεκριμένος ανώτατος αξιωματικός θεωρείται εξαιρετικής εμπειρίας και ήταν αυτός που εξάρθρωσε τα κυκλώματα των τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης αλλά και οργάνωσε τη μεγάλη έρευνα της Αστυνομίας για τις εμπρηστικές επιθέσεις στις Σκουριές.

ΔΕΘ 2014


Nυχτερινό

Κανταράς (στο fb): "Το πανηγύρι που ονόμασαν γιορτή κτηνοτροφίας"

Ευθ. Καρανάσιος «Απαιτείται συνέργεια όλων για την ανακούφιση των κτηνοτρόφων».

Την ανάγκη στήριξης της κτηνοτροφίας τόνισε ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρτίας κ. Ευθύμης Καρανάσιος, στο χαιρετισμό του για την έναρξη της 4ης Γιορτής Κτηνοτροφίας που διοργανώθηκε και φέτος 4-6 Σεπτεμβρίου, με στόχο την προβολή, την προώθηση και την ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων των ντόπιων προϊόντων που παράγουν οι κτηνοτρόφοι της Γαλάτιστας. 
«Η περιοχή του Ανθεμούντα ήταν παλαιότερα και ευτυχώς παραμένει μία από τις μεγαλύτερες κτηνοτροφικές περιοχές της Χαλκιδικής, αλλά δεν παραβλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια η κτηνοτροφία συρρικνώνεται δραματικά αφού δεν αποφέρει σημαντικό εισόδημα.