Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Tiverious στον Πολύγυρο


Καρράς: Θα κάνω το καλύτερο δυνατό, ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Εμμανουήλ Καρράς ευχαριστεί όλους τους θεσμικούς παράγοντες και τους δημότες που παραβρέθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, καθώς και τις δημοτικές χορωδίες Ν. Καλλικράτειας, Ν. Τρίγλιας και Ν. Μουδανιών που πλαισίωσαν την εκδήλωση και υπόσχεται σε όλους τους δημότες ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στη Θεσσαλονίκη


"Στις παιδικές ψυχές στα πάρκα"

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος έπειτα από κάλεσμα του Συλλόγου Νεολαίας Γαλάτιστας θα πραγματοποιήσει θεατρική παιδική παράσταση την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στη παιδική χαρά της Γαλάτιστα (κοντά στην κεντρική πλατεία).
Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς αυτών να έρθουνε να διασκεδάσουμε και να ψυχαγωγηθούμε.
Το ΔΣ του Συλλόγου Νεολαίας Γαλάτιστας

Δήλωση του Τάσου Κανταρά, επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Πολυγύρου.

Μετά την σημερινή ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πολυγύρου, ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Δήμο Πολυγύρου, Τάσος Κανταράς, έκανε την παρακάτω δήλωση: 

"Η σημερινή ορκωμοσία και η συγκρότηση των οργάνων στις 7/9, σηματοδοτούν την έναρξη, μιας πενταετούς διάρκειας θητείας των οργάνων του Δήμου. Μιας θητείας, ιδιαίτερα κρίσιμης για τα προβλήματα των δημοτών και της περιοχής, για την αντιμετώπιση των οποίων, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της Ενωτικής Κίνησης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, δηλώνουν παρόντες για τα επόμενα 5 χρόνια.

Από την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η ορκωμοσία του Δημάρχου Πολυγύρου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου σε μια λιτή τελετή στην αίθουσα συνεδριάσεών του.
Χωρίς να υπάρξει τίποτα το εξαιρετικά ενδιαφέρον, πέραν του γεγονότος της ορκωμοσίας, δύο πράγματα συζητήθηκαν από τους Πολίτες του Δήμου σε παρα(δημοτικό)πολιτικό επίπεδο:

Ο Βασιλιάς Μνημόνιος