Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

Δρακόλιμνη Τύμφης

Να σηκωθώ από τον καναπέ;


Stoa bar στον Πολύγυρο


Δήμος Πολυγύρου και θέσεις αυξημένης ευθύνης

Ορκίζεται την Κυριακή (24/8/2014) η  Δημοτική Αρχή του Δήμου Πολυγύρου για την επόμενη πενταετία.
Το ενδιαφέρον των Πολιτών του Δήμου εστιάζεται στο ποιοι θα καταλάβουν τις θέσεις ευθύνης από την 1η του Σεπτέμβρη
Σύμφωνα μ' όσα ακούγονται:
Έκλεισε η θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με "άρωμα γυναίκας", το όνομα που ακούγεται και θεωρείται πως έχει κλείσει, με εκλογή από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι αυτό της

Θερινό σινεμά "Παύλος Τάσιος" - Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας ταξιδεύει...

Με την ενότητα Θερινό Σινεμά «Παύλος Τάσιος» συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 6ου Φεστιβάλ Πολυγύρου. Από τη Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Αυγούστου, στις 9.00 μ.μ., στον κήπο της γκαλερί του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου (περιοχή κέντρου νεότητας), θα προβληθούν οι βραβευμένες ταινίες από το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας 2013 και η ταινία του Πολυγυρινού σκηνοθέτη Παύλου Τάσιου, «Ναι μεν αλλά» (Τετάρτη 20-8-2014). (Η ταινία είναι ακατάλληλη για ανηλίκους. Στην ταινία υπάρχουν πλάνα από τον Πολύγυρο των αρχών της δεκαετίας του '70).
Πρόγραμμα προβολών:

Eπίθεση χρυσαυγιτών στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών στον Πειραιά

Το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά (Α.Σ.Μ.Π.) , για μια ακόμη φορά , έγινε στόχος ακραίων θρασύδειλων και αντιδραστικών ρατσιστικών ατόμων και , όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία , της νεολαίας της Χρυσής Αυγής .
Πιο συγκεκριμένα 14 προς 15 Αυγούστου , άτομα από τον παραπάνω χώρο προέβησαν σε βανδαλισμούς στις εγκαταστάσεις που στεγάζεται το Α.Σ.Μ.Π. αλλά και το 14ο Γυμνάσιο Πειραιά στην Παλιά Κοκκινιά .

22-23 Αυγούστου - Πανηγύρι στη Μαραθούσα Χαλκιδικής

Την Παρασκευή 22 Αυγούστου και το Σάββατο 23 Αυγούστου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Μαραθούσας, καθώς οι πρώτοι κάτοικοι της, οι Μικρασιάτες, έφεραν στο χωριό μαζί με την προσφυγιά τους και την κύρια εορτή του τόπου τους, την Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Το πρόγραμμα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014: 7:00 μ.μ Πανηγυρικός Εσπερινός-Αρτοκλασία-Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας - και στη συνέχεια, γλέντι στην Πλατεία με ζωντανή Μουσική.
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014: 7:00 π.μ-10:30 π.μ Όρθρος-Αρτοκλασία-Πανηγυρική Θ.Λειτουργία

Συμβαίνει τώρα!!!

Αν είναι δυνατόν !!!
Αυτή τη στιγμή ηθικοί αυτουργοί της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και αμέτρητων αυτοκτονιών Ελλήνων Πολιτών κάνουν μαθήματα ζωοφιλίας στους τηλεθεατές!!!
-Ε, όχι ...δε γίνονται αυτά!

Tiverious στον Πολύγυρο


Ερώτηση βουλευτών για τη μη καταβολή των εξισωτικών ενισχύσεων σε κτηνοτρόφους.

Δέκα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από νομούς της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας στους οποίους είναι αναπτυγμένη η κτηνοτροφία, φέρνουν στη Βουλή, με ερώτηση που κατέθεσαν, το θέμα του αποκλεισμού πολλών κτηνοτρόφων από την εξισωτική ενίσχυση.
Στο κείμενο της ερώτησης των βουλευτών, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Χαλκιδικής κ. Ευθύμης Καρανάσιος, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφέρεται: