Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ...


Δήμος Αριστοτέλη - Διανομή κάδων οικιακής κομποστοποίησης

Ξεκίνησε η διανομή των κάδων οικιακής κομποστοποίησης στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αριστοτέλη.
Ξεκίνησε η διανομή των κάδων οικιακής κομποστοποίησης σε νοικοκυριά του Δήμου Αριστοτέλη. Ήδη έχουν διανεμηθεί κάδοι στην Δημοτική Κοινότητα Μ. Παναγίας. Στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αρναίας (Αρναίας, Βαρβάρας, Νεοχωρίου, Παλαιοχωρίου και Στανού) η διανομή των κάδων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014. Στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Σταγείρων-Ακάνθου (Ιερισσού, Αμμουλιανής, Ουρανουπόλεως, Νέων Ρόδων, Σταγείρων, Στρατονίκης, Στρατωνίου και Ολυμπιάδας) η διανομή των κάδων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014.

Ευθύμης Καρανάσιος για τους Παιδικούς Σταθμούς

Θετική κατάληξη είχε η προσπάθεια της κυβέρνησης να εξασφαλίσει επιπλέον χρηματοδότηση 40 εκατ. ευρώ, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών για τη φιλοξενία παιδιών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, στα ΚΔΑΠ και στα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.
Ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευθύμης Καρανάσιος, μόλις πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα της σύσκεψης που έγινε στην Αθήνα για το θέμα, υπό τον Υπουργό αναπληρωτή Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, έκανε την παρακάτω δήλωση: