Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Βράσταμα: Παρουσίαση βιβλίου από το Σύλλογο Βρασταμινών Θεσσαλονίκης

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της Ασημίνας Παραδεισά "Ο τόπος που αγάπησα" οργανώνει ο Σύλλογος Βρασταμινών Θεσσαλονίκης την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014, στις 11:00, στην αίθουσα της εκκλησίας Βραστάμων. 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι φιλόλογοι, Αθανάσιος Χριστιανός και Μαρία Παντάλη και ο επιμελητής εκδόσεων Δημήτριος Μαντζούρης. 
Την εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, επιμελείται μουσικά ο Αντώνης Κωνσταντινίδης.

Συμπαράσταση της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Ιγγλέζη Κατερίνας στις αλυσοδεμένες γυναίκες στις Σκουριές Χαλκιδικής

Η βουλευτίνα Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Ιγγλέζη Κατερίνα δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στις αγωνιζόμενες συμπατριώτισσες της . Από το πρωί της Δευτέρας 4 Αυγούστου ,γυναίκες της περιοχής βρίσκονται αλυσοδεμένες στην κεντρική πύλη του εργοταξίου στο δάσος των Σκουριών , διαμαρτυρόμενες για την επικείμενη ψήφιση του άρθρου 36 του πολυνομοσχεδίου για τα δάση, που ψηφίζεται σήμερα Τρίτη 5 Αυγούστου με ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.
Η φωτογραφική αυτή τροπολογία νομιμοποιεί όλες τις παράνομες εργασίες και τα αυθαίρετα κτίσματα της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές, παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας.

Ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Δήμου Ν. Προποντίδας

Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Ν. Προποντίδας, όπως επικυρώθηκε η εκλογή της με τις υπ' αριθμ. 29/2014 και 31/2014 αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθεί σε δημόσια συνεδρίαση στο Αμφιθέατρο (ανοικτό) Ν. Μουδανιών στις 22 Αυγούστου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00.

Stoa bar στον Πολύγυρο 8/8


"ΠΑΝΣΕΛΗΟΣ ΕΡΩΤΑΣ" στη Νικήτη και στη Συκιά

Τη βραδιά ποίησης και τραγουδιού με τίτλο «Πανσέληνος Έρωτας» διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Γυμνάσιο Νικήτης υπό την αιγίδα της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Σιθωνίας με αφορμή την αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Η πρώτη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Αυγούστου, στις 21.00, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Νικήτης (κάτω από την εκκλησία του Αγ. Νικήτα) και η δεύτερη τη Δευτέρα 11 Αυγούστου, στις 21.30 στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Συκιάς.

"ΚΟΚΚΙΝΟ": Η προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ τοποθετείται τόσο εκτός των συνεδριακών αποφάσεων του ΣΥΡΙΖΑ (Ιούλιος 2013) όσο και εκτός της απόφασης της τελευταίας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση ΚΟΚΚΙΝΟΥ (συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ) για τη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ

"Οι προοπτικές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η συμμαχία με κεντροαριστερά ή άλλα πολιτικά πτώματα – υποπροϊόντα της κρίσης του μνημονιακού στρατοπέδου, που μόνο με τεράστια αναξιοπιστία μάς φορτώνουν, αλλά η στροφή «προς τα αριστερά και τα κάτω», προς το ενιαίο μέτωπο των δυνάμεων της Αριστεράς, προς την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τη νεολαία, όπου οι πολιτικές, κοινωνικές και εκλογικές «εφεδρείες» κάθε άλλο παρά έχουν εξαντληθεί".

ΝΙΚΗ-ACADEMY