Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

Ιερισσός Πέμπτη 7 Αυγούστου: Παρουσίαση βιβλίου


Σκουριές 01-08-2014, μια ακόμα διαμαρτυρία των κατοίκων στου "κουφού την πόρτα"...

Στιγμιότυπα από την προχθεσινή ειρηνική διαμαρτυρία των κατοίκων που πραγματοποιήθηκε στις Σκουριές, κατά των μεθοδεύσεων της μνημονιακής συγκυβέρνησης, που επιχειρεί να δώσει (εκ των υστέρων) επίφαση νομιμότητας σε μια σειρά από παράτυπες έως παράνομες ενέργειες της πολυεθνικής μεταλλευτικής εταιρείας El Dorado Gold όπως αυτές καταγγέλονται εδώ και καιρό από τους κατοίκους.
Η αυτεπάγγελτη δραστηριοποίηση των αρμόδιων αρχών , αυτονόητη σε κάθε Δημοκρατία, έχει καταστεί στην περίπτωση της "Αλλοδαπός" Χρυσός και των καταγγελλόμενων ενεργειών της, είδος προς εξαφάνιση ή ανέκδοτο.

Αύγουστος 2014 - 2ο Φεστιβάλ Γαλάτιστας

Μετά την περσινή πετυχημένη προσπάθεια διοργάνωσης καλοκαιρινού Φεστιβάλ από το Σύλλογο Νεολαίας και τον Αθλητικό Όμιλο Γαλάτιστας, οι δύο Σύλλογοι με τη συμβολή πλέον και του Αθλητικού Συλλόγου «Ανθεμούς» πιστοί στο ραντεβού τους με τη νεολαία διοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Γαλάτιστας ! 
Από 8 έως 10 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Γαλάτιστα για το Φεστιβάλ που τείνει να γίνει θεσμός για την περιοχή μας! 
Το event θα περιλαμβάνει τα εξής μουσικά δρώμενα:
1η ημέρα, Παρασκευή 8/8 (22:00): Συναυλία με τους Fanela Rige και Djing από τον αναγνωρισμένο Dj Andrew Kilindrea.
2η ημέρα Σάββατο 9/8 (15:00 – 20:00): Πολιτιστικά δρώμενα (αθλητικές εκδηλώσεις, απασχόληση μικρών ηλικιών, έκθεση φωτογραφίας).
(22:00): Μουσική βραδιά από 2 καταξιωμένους Djs της Ελλάδας, τον Dj Antonio και τον Giuliano Junior.

Imagegroup στον Πολύγυρο