Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

...μέχρι τώρα! (και πού είσαι ακόμα!)


6ο Φεστιβάλ Πολυγύρου: "Δείπνο με φίλους"

Δείπνο με φίλους

ΠΕΜΠΤΗ 24-7-2014, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΩΡΑ: 21.15
Βραβείο της Ένωσης Αμερικάνων Κριτικών, Βραβείο Lucile Lortel και Outer Critics Circle, Βραβείο Dramatists Guild Hull-Warriner.
Το «Δείπνο με φίλους» ο Γρηγόρης Βαλτινός πρωτοπαρουσίασε στο ελληνικό κοινό με τεράστια επιτυχία πριν δεκατρία χρόνια.
Ένα εξαιρετικό, σύγχρονο έργο, αστείο και συγχρόνως «σκοτεινό», είναι το «Δείπνο με φίλους» του Ντόναλντ Μάργκιουλις, που θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Βαλτινός, μαζί με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, τη Ρένια Λουιζίδου και τη Μπέσυ Μάλφα. Δυο γυναίκες, δύο άντρες, δυο ζευγάρια, τέσσερις φίλοι. Τέσσερις άνθρωποι προστατευμένοι μέσα στο κέλυφος της οικογενειακής ζωής, ζουν την κοινή τους καθημερινότητα ως ερωτευμένοι, ως αντίπαλοι, ως εχθροί και σύντροφοι.

Αιτήσεις για το πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Από τις 25 Ιουλίου και μέχρι την 1η Αυγούστου 2014 θα πραγματοποιηθεί η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής των ενδιαφερομένων μητέρων για το πρόγραμμα της Ε.Ε.Ε.Τ.Α. για τους παιδικούς σταθμούς.
Πρόκειται για την υλοποίηση της δράσης "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" και αφορά μητέρες που τα παιδιά τους θα συμπληρώσουν τα 2,5 έτη μέχρι 30/9/2014.
Η Αίτηση Συμμετοχής θα ξεκινήσει να διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.www.eetaa.gr και στα γραφεία του Νομικού Προσώπου ¨Αριστοτέλης¨ από τις 25/7/2014 έως τη 1/8/2014 .

"Έξι βρύσες" στον Πολύγυρο


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΤΟ … ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ

Δεν τους σταματά τίποτα!
Δεν λογαριάζουν τίποτα, η μάλλον, λογαριάζουν τα  μπράβο που θα εισπράξουν από τα αφεντικά τους.
ΜΠΡΑΒΟ για την απόγνωση που δίνουν στον κόσμο, ΜΠΡΑΒΟ για τα «κέρδη» που θα έχουν οι συνεταίροι των όποιων «κυβερνήσεων»…. έλληνες και ξένοι.
Οι ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ μέσα στα ακριβά κοστούμια τους αποφασίζουν και επικυρώνουν καθημερινά την θανατική καταδίκη του κοσμάκη.
Ο λόγος βέβαια για το περιβόητο «πλαφόν» στην συνταγογραφηση, και συγκεκριμένα για τα φάρμακα της σκλήρυνσης κατά πλάκας (όχι πως δεν έχει και άλλες χρόνιες παθήσεις στις οποίες αυτό το γελοίο μέτρο δημιουργεί πλέον τεράστια προβλήματα).

Στοά bar - Πολύγυρος 1/8