Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Με φωτογραφικές διατάξεις προχωράνε τα παράνομα έργα στις Σκουριές

Συντονιστικό Φορέων και Συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού
Νέο σκανδαλώδες νομοσχέδιο κατέθεσε το ΥΠΕΚΑ, όπου οι δημόσιες δασικές εκτάσεις ξεπουλιούνται για κάθε λογής χρήση - από γήπεδα γκολφ, πίστες motocross και τουριστικά χωριά μέχρι δεξαμενές καυσίμων και εξορυκτικές δραστηριότητες - νομιμοποιούνται αυθαίρετα μέσα σε δάση και οικοπεδοποιούνται αναδασωτέες εκτάσεις.
Και σε αυτό το Ν/Σ, όπως και σε προηγούμενα, υπάρχουν φωτογραφικές διατάξεις που αφορούν την Eldorado Gold και τους “Καναδούς επενδυτές”. Οι “θαυμάσιοι υποστηρικτές των επενδυτών” έβγαλαν ακόμα έναν “νόμο” από το μανίκι για να διευκολύνουν την παρανομία και την περιβαλλοντική καταστροφή.

Πολύγυρος: Μπιου Μπιου Μπαμ Μπαμ στο Tiverious


ΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...


Δημοπρατείται στις 30 Ιουλίου 2014 το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας.

Ο Δήμος Αριστοτέλη έχει διακηρύξει ανοιχτή δημοπρασία για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΝΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ – ΥΠΟΕΡΓΟ 3 : ΕΡΓΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ», προϋπολογισμού δαπάνης 55.213,04 €. 
Ο Διαγωνισμός θα γίνει στις 30/07/2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30π.μ., στα Γραφεία του Δήμου Αριστοτέλη στην Ιερισσό. Η σχετική περίληψη διακήρυξης της δημοπρασίας έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο (ΑΔΑ: 71ΘΡΩΨ2-4Α3).

"Μαρέλια" στον Πολύγυρο


Ξεκινούν οι εργασίες του Β΄ θερινού τμ. της Βουλής, συμμετέχει ο Ευθύμης Καρανάσιος.

Οι εργασίες του δεύτερου θερινού τμήματος της Βουλής ξεκινούν αύριο Τρίτη 22 Ιουλίου, στο οποίο συμμετέχει ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευθύμης Καρανάσιος.
Στην πρώτη συνεδρίαση του β΄ τμήματος, το απόγευμα θα συζητηθεί το σχέδιο νόμου του υπουργείου τουρισμού «απλούστευση διαδικασιών λειτουργίας τουριστικών επιχειρήσεων και τουριστικών υποδομών, ειδικές μορφές τουρισμού και άλλες διατάξεις».
Το απόγευμα της Τρίτης συνεδριάζει και η διαρκής επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, μέλος της οποίας είναι ο κ. Ευθύμης Καρανάσιος.

TIVERIOUS στον Πολύγυρο


ΤΟ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν υπάρχει στιγμή «ηρεμίας» σε αυτή την ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ χώρα.. Όχι, δεν μιλώ για τους κατοίκους της, αν και μέσα σε αυτούς υπάρχει μια μερίδα το ίδιο απάνθρωπων, με κάποιους «επιστήμονες» οι οποίοι σε πλήρη «συνεργασία» με την υποτιθέμενη κυβέρνηση, και εκτελώντας με ζήλο θαυμαστό τις «εντολές» της, αντιμετωπίζουν σαν ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ τα άτομα με αναπηρίες.
Μιλώ για ΑΥΤΟΥΣ, για την μικρή (ευτυχώς) μερίδα «γιατρών», που η ΝΤΡΟΠΗ, είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να νοιώθουν για την συμπεριφορά τους.