Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Με... υπογραφή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανοίγει το καλοκαίρι του 2015 το 5αστερο Gerakina Beach στη Γερακινή

Το Μάιο του 2015 θα είναι έτοιμο το νέο Gerakina Beach στη Χαλκιδική, με το σχήμα των Oaktree και Σάνη να έχουν ήδη συμφωνήσει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ για το έργο ανακαίνισης της μονάδας. Πρίν από λίγες ημέρες μάλιστα μπήκαν και οι υπογραφές για το έργο των 20 εκατ. ευρώ που απαιτεί η ανακαίνιση της μονάδας, η οποία παραμένει κλειστή, τα τελευταία δύο χρόνια. Η νέα, πεντάστερη (από τριών αστέρων) μονάδα της Χαλκιδικής θα λειτουργήσει το επόμενο καλοκαίρι αναβαθμίζοντας περαιτέρω το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Κλειστή λόγω έργων έως και την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 η κεντρική οδός των Πλανών

Από το Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι λόγω εκτέλεσης έργων κλειστή για οχήματα και πεζούς θα παραμείνει από σήμερα Παρασκευή 4/7 το μεσημέρι έως το βράδυ της Κυριακής 6/7 η κεντρική οδός του Δημοτικού Διαμερίσματος Πλανών. 
Η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται από την παράπλευρη οδό και σύμφωνα με τη σχετική σήμανση.

ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ...;


«Πώς να κάνουμε πίσω; Σε ποια ζωή να γυρίσουμε μετά από όλα αυτά;»*

*- Π. Βούλγαρης, Ψυχή Βαθιά
Όταν ξεκίνησαν όλα αυτά δεν πίστευε κανείς ότι τόσοι άνθρωποι θα ενωθούν με τόσο ισχυρούς δεσμούς για έναν σκοπό, την προάσπιση της ζωής τους. Στην Ελλάδα της κρίσης και της μη αντίδρασης, η Χαλκιδική ύψωσε ανάστημα και με μόνο όπλο την αλληλεγγύη κατάφερε να περάσει το μήνυμα της μη υποχώρησης σε όλη τη χώρα.
Όλα αυτά δεν έγιναν χωρίς κόστος. Σπασμένες πόρτες και προσαγωγές, χημικά στα σχολεία, προφυλακίσεις και λάσπη. Κυβερνητική λάσπη που έπεσε πάνω σε ένα κίνημα για να μπορέσει να το διαλύσει.

Επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης προς το Δήμαρχο Αριστοτέλη

ΠΡΟΣ 
Τον κ. Δήμαρχο Δήμου Αριστοτέλη 
Τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου Δήμου Αριστοτέλη 
Την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αριστοτέλη 
Κοινοποίηση: Όλα τα ΜΜΕ.
Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Ζιώγα Γιάννη, Περιφερειακό Σύμβουλο στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, επισκέφτηκε το χωριό της Σρατονίκης την Τετάρτη 25/6/2014.
Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε ότι από τις εργασίες της εταιρείας Ελλ. Χρυσός κάτω από τον οικισμό που περιλαμβάνουν τουλάχιστον τρεις εκρήξεις ημερησίως έχουν προκληθεί τα εξής : 

Εσένα εννοούσε!