Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Stoa Bar στον Πολύγυρο


"Παγχαλκιδικός Λόγος"

Κυκλοφόρησε το19ο τεύχος του περιοδικού του Παγχαλκιδικού Συλλόγου "Παγχαλκιδικός Λόγος". Tα παλιά τεύχη μπορείτε να δείτε εδώ

Δημήτρης Τσούφης: Μετεκλογικά με αποκαλύψεις

Ο νεότερος Τοπικός Σύμβουλος!

Το ψάξαμε, όσο μπορούσαμε μέρες τώρα, και δεν βρήκαμε κάποιον νεότερο εκλεγμένο Τοπικό Σύμβουλο στην Ελλάδα!
Ο νεότερος Τοπικός Σύμβουλος, με πολύ μικρές επιφυλάξεις, έχει εκλεγεί στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Αριστοτέλη και στη Δημοτική Κοινότητα της Αρναίας!
Πρόκειται για τον Δημήτρη Λαζάρου, φοιτητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Κομοτητής, 18 ετών!
Εκλέχθηκε 2ος στη Δημοτική Κοινότητα Αρναίας με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μίχου.  

ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΠΡΟΣ...


Καρανάσιος: "Κυβέρνηση αισιοδοξίας η νέα κυβέρνηση"

Κυβέρνηση αισιοδοξίας, χαρακτηρίζει ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας Ευθύμης Καρανάσιος, την κυβέρνηση με τη νέα της σύνθεση, που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Σε δήλωση ο κ. Καρανάσιος αναφέρει:
«Η νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τον μεγάλης κλίμακας ανασχηματισμό, αποπνέει κλίμα αισιοδοξίας όχι μόνο για συνέχεια αλλά και για διορθωτικές κινήσεις στην μέχρι τώρα οικονομική πολιτική, όπως ζήτησαν και οι πολίτες με την ψήφο τους στις τελευταίες εκλογές του Μαΐου.

ΣΥΡΙΖΑ για τον ανασχηματισμό

Κανείς δεν πιστεύει πως ο σημερινός ανασχηματισμός θα επηρεάσει, έστω και κατ’ ελάχιστο, την εφαρμοζόμενη πολιτική και τις μνημονιακές δεσμεύσεις της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έλαβε το μήνυμα των εκλογών, αλλά προσπαθεί να το προσπεράσει με έναν ανασχηματισμό που επιβεβαιώνει την απαρέγκλιτη εφαρμογή των δεσμεύσεών της έναντι των δανειστών, αδιαφορώντας για τον ελληνικό λαό που καθημερινά υποφέρει. 

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Και ΕΓΙΝΕ ο πολυαναμενόμενος (για κάποιους) ανασχηματισμός, ολοκληρώθηκε για ακόμα μια φορά η «συναλλαγή» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, και ξεκαθάρισε το τοπίο (κατά τους ειδικούς) σχετικά με το αύριο της χώρας.
Μόνο που, το «αύριο», έρχεται κατά γενική ομολογία του κοσμάκη «μαύρο και αραχνο» σε πλήρη αντίθεση με τα πιστεύω και τις δηλώσεις ορισμένων κομματικών.
Τι βλέπουμε αλήθεια στις τελευταίες «αλλαγές» στην κυβέρνηση;

...κι ο θεός βοηθός!

Διαμαρτυρία στις Σκουριές

Ανασχηματισμός


TIVERIOUS στον Πολύγυρο