Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Τα στοιχήματα που παίζονται για τις ευρωεκλογές 2014

Κλικ στην εικόνα για άνετη ανάγνωση

Στο δια ταύτα: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επειδή και διότι…

Μήνυμα ηχηρό: Τιμωρία στους κοινωνικούς δολοφόνους με τον πιο βαρύ τρόπο
Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι ψήφος πραγματικής εκδίκησης και  τιμωρίας της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που έχουν το θράσος να ζητούν ‘’σταθεροποίηση’’ στον πάτο της κοινωνικής κόλασης που έχουν δημιουργήσει με τα μνημόνια. Έχουν το θράσος να ζητούν πράσινο φως για νέα ληστεία. Να τους κόψουμε το βήχα και τα πόδια. Να τους ανατρέψουμε όσο πιο γρήγορα και συντριπτικά γίνεται.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ σποτ - Ευρωεκλογές 2014

Οι ελαιοπαραγωγοί και οι αγρότες πρέπει να γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου πριν ψηφίσουν την Κυριακή.

Δήλωση Θανάση Πετράκου, Βουλευτή Μασσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, λειτουργώντας ως εντολοδόχος των πολυεθνικών και των τραπεζών, «σχεδιάζει» στα επόμενα 10 χρόνια ολόκληρη η γεωργική παραγωγή να ελέγχεται από πέντε με έξι μεγάλες εταιρείες. Αυτό προβλέπει το σχέδιο που υπέβαλε, και κρατείται μυστικό μέχρι την Κυριακή, ο κ. Στουρνάρας πριν λίγες ημέρες στο Eurogroup για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας τα επόμενα 10 χρόνια. Το σχέδιο αυτό, το οποίο η κυβέρνηση αποκρύπτει, βασίζεται σε μελέτες οι οποίεςυπαγορεύτηκαν από πολυεθνικές εταιρείες και θα χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα εξόδου από την κρίση μετά τις εκλογές.
Συγκεκριμένα το σχέδιο αυτό προβλέπει:

Γιώργος Κατρούγκαλος, υπ. ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: "Οι πολιτικές αυτές που εφαρμόζονται, επιδιώκουν να αλλάξουν το μοντέλο της κοινωνίας μας..."


 "...Αν ολοκληρωθεί το μοντέλο αυτό θα ξεχάσουμε την ανάπαυση τις Κυριακές, θα ξεχάσουμε το 8ωρο, δεν θα υπάρχουν σταθερές σχέσεις εργασίας."

Το ΚΚΕ(μ-λ)-κόντρα στο ρεύμα- καλεί σε ''ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ''

Το Ευρωκοινοβούλιο δεν είναι το σπίτι των λαών, είναι η ''δημοκρατική'' στάχτη στα μάτια για να θολώνουν την πραγματική εικόνα της Ε.Ε..Την εικόνα ενός βαθιά αντιλα'ι'κού-ιμπεριαλιστικού σχηματισμού, που υπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Ενός σχηματισμού που δε μπορεί να αλλάξει και να γίνει φιλολα'ι'κός, ούτε να μεταρρυθμιστεί από τα μέσα.
Όσοι καταγγέλλουν το ρόλο της Ε.Ε. δε θα έπρεπε να στριμώχνονται στην είσοδο του Ευρωκοινοβουλίου!
Όχι στις εκλογικές αυταπάτες!
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 
ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ

Σποτ της ΚΝΕ για τις ευρωεκλογές

ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ...


Ναζί, και ας μην το ξέρουν!

Τριάντα χιλιάδες επιπλέον ψήφους από την επίδοση της στις εκλογές του 2012 καρπώθηκαν οι περιφερειακοίσυνδυασμοί της χρυσής αυγής. To ενδεχόμενο να εξακοντιστεί το νεοναζιστικό μόρφωμα σε ένα ποσοστό κοντά στο 10% στις επερχόμενες εκλογές είναι, ως εκ τούτου, απόλυτα υπαρκτό.
Απορία, απελπισία και αγανάκτηση καταλαμβάνει πολλούς εξ ημών: Είναι δυνατόν; Όχι, αποκλείεται να έχουμε ανάμεσα μας μισό εκατομμύριο νοσταλγούς του Χίτλερ. Πρόκειται για παραπλανημένους ανθρώπους, φτωχούς και αμόρφωτους, φοβισμένους και αποχαυνωμένους.

ΑΓΩΝΑΣ για τη νίκη της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Το ΕΑΜ καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους συναγωνιστές των κοινών αγώνων ενεργητικά και δραστήρια να στηρίξουν χωρίς επιφυλάξεις και προαπαιτούμενα τα αριστερά-προοδευτικά ψηφοδέλτια στο Β γύρο των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ειδικά για τον Δήμο της Πάτρας καλεί κάθε αριστερό, προοδευτικό, δημοκρατικό πολίτη να φράξει το δρόμο στους ακραίους εκπροσώπους της εμποροτοκογλυφικής ολιγαρχίας που λυμαίνεται και καταστρέφει την πόλη της δουλειάς και του μόχθου.

Μία ακόμα Χαλκιδικιώτικη υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή.


Σεισμός 6,5 R ανοικτά της Σαμοθράκης, αισθητός και στον Πολύγυρο


Γουργούρη Φανή, υπ. Ευρωβουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ

Δεν το γνωρίζαμε, μας ενημέρωσαν, σήμερα, φίλοι της από Ορμύλια (απ' όπου και κατάγεται) και είναι μία από τους πέντε (5) Χαλκιδικιώτες υποψήφιους για την Ευρωβουλή.

Στο υπόγειο της Μέρκελ

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Αστέριος Κατσαμούρης, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής ΑΠΘ, Υπ. Ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ
H μεγάλη οικονομική ανεπάρκεια το 2009, όταν ξεκίνησε η οικονομική κρίση στην Ευρώπη (η Ελλάδα είχε μεγάλο Δημόσιο-οικονομικό έλλειμμα (>15% του ΑΕΠ), το χειρότερο έλλειμμα στο ισοζύγιο πληρωμών (15%) και τεράστιο Δημόσιο χρέος (130% του ΑΕΠ), σε συνδυασμό με τη μεγάλη ανεπάρκεια-ευτέλεια θεσμών, τη μεγάλη μείωση της παραγωγικής βάσης και τη μεγάλη αντίσταση του πολιτικού συστήματος και των κοινωνικών συλλογικοτήτων στις προσπάθειες εκσυγχρονισμού, εξηγούν με αντικειμενικό τρόπο το γιατί η μετωπική αντιπαράθεση για τη «διάσωση της χώρας» με κριτήριο μόνο τη μνημονιακή, από τη μια μεριά, και την αντιμνημονιακή πολιτική, από την άλλη, είναι εντελώς ανιστόρητη και, εμφανώς, επιζήμια για τη χώρα. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣ"

Ανεξάρτητα από το ποιός θα είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στον δήμο Ν. Προποντίδας, η παράταξή μας "Ανθρώπων Δήμος" είναι εδώ και δυναμώνει. Δεν δημιουργήθηκε "για" τις εκλογές. Δημιουργήθηκε "από" τις εκλογές και έχει μέλλον.
Θα συνεχίσουμε αταλάντευτα σε αυτό που μαζί με τους εκατοντάδες δημότες το συγκροτήσαμε: Ένα κίνημα πολιτών, που από την Δευτέρα κι όλας, θα παρεμβαίνει και θα κινητοποιεί την κοινωνία - σε οποιαδήποτε απόφαση, οποιουδήποτε δημάρχου - αντιταχθεί απέναντι στα δικαιώματα, τις ανάγκες και την αξιοπρέπειά μας.
Καλούμε όλους τους δημότες μας, να συστρατευθούν στον αγώνα Μας.