Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Ιστορική προεκλογική συγκέντρωση Δημήτρη Τσούφη στα Ν.Μουδανιά

Δυναμικό παρών από 1.000 και πλέον Μουδανιώτες κάθε ηλικίας...
Θύμισε παλιές καλές εποχές όταν οι Μουδανιώτες ένιωθαν την ανάγκη να στηρίξουν ένα δικό τους παιδί να "τραβήξει" τα Μουδανιά, τον Δήμο Προποντίδας και να τα αποθέσει στην θέση που τους αξίζουν. Στην κορυφή της Χαλκιδικής! Στην ομιλία του ο κ. Δημήτρης Τσούφης ανέφερε:

Συνέντευξη υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Στ. Βαλιάνου

Αργύρης Λαφαζάνης, υπ. Ευρωβουλευτής Δημοκρατικής Αριστεράς


Αργύρης Λαφαζάνης, υποψ. Ευρωβουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ.: "Να ξαναφτιάξουμε τη Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη"

Συνάντηση κλιμακίου των ΑΝ.ΕΛ. με το νέο Δήμαρχο Αριστοτέλη Γιάννη Μίχο

Συνάντηση είχαν σήμερα το πρωί στην Χαλκιδική κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με επικεφαλείς τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Δημήτρη Κιούση και Άρη Βατάλη με τον δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Μίχο Ιωάννη. Για τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο η αποκαθήλωση Πάχτα ήταν στόχευση πρώτης γραμμής και τα στελέχη των ΑΝΕΛ στην Χαλκιδική έδωσαν μάχη ανατροπής δημιουργώντας τις προυποθέσεις νίκης. Η μεγάλη απάντηση ήρθε από την κοινωνία στις κάλπες, υιοθετώντας την αντίθεση του Πάνου Καμμένου με τις πολιτικές υποτέλειας και υποταγής στα κερδοσκοπικά κέντρα. Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε η ταύτιση των στόχων κατά της μνημονιακής λαίλαπας και εκ μέρους των ευρωβουλευτών των ΑΝΕΛ έγινε σαφές ότι θα σταθούν ως κίνημα στο πλευρό των πολιτών για την προστασία της γης του περιβάλλοντος και της υγείας των κατοίκων.

Τουρκικός όμιλος βλέπει ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση, στην Κωνσταντινούπολη, ελληνικών ξενοδοχειακών μονάδων που αναζητούν αγοραστή ή μισθωτή. Μάλιστα την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωπος μεγάλου τουριστικού ομίλου, που διατηρεί πέντε ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη και, ενδιαφέρεται να αποκτήσει δύο ξενοδοχειακές μονάδες στη βόρεια Ελλάδα, μία στη Θεσσαλονίκη και μία στη Χαλκιδική.

Ευχαριστήριο Κάρλα Αργύρη


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
ΚΑΡΛΑΣ Γ. ΑΡΓΥΡΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ)

Απόψε, ομιλία του Δημήτρη Τσούφη στα Ν. Μουδανιά


Ο υπ. ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ

Στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα ο υπ. Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνταγματολόγος Γιώργος Κατρούγκαλος επισκέφθηκε τη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ.
Αντάλλαξε απόψεις συζητώντας με τους θαμώνες της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ και παράλληλα απόλαυσε το τσιπουράκι και τους μεζέδες της.
Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του Γιώργου Κατρούγκαλου

ΗΤΑΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ...


Περιοδεία του Απ. Τζιτζικώστα στη Χαλκιδική

«Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να χτίσουμε μια σύγχρονη, ανθρώπινη Μακεδονία, πέρα από διαχωριστικές γραμμές»
«Από την Κυριακή συνεχίζουμε μαζί για να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην “Αλληλεγγύη”. Όλοι εσείς μας δίνετε τη δύναμη για να πάμε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία μπροστά». Με αυτά τα λόγια ανταπέδωσε τις θερμές ευχές που δέχτηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας από τους κατοίκους της Αρναίας.

Μάρκος Μπόλαρης - Συνεχίζουμε!

Δήλωση Μ.Μπόλαρη για την 25 Μαΐου, Κυριακή των ευρωεκλογών και δεύτερη Κυριακή των περιφερειακών εκλογών
Την πρώτη Κυριακή, 18 Μαΐου, οι πολίτες της Κ.Μακεδονίας μας έδωσαν εντολή να συνεχίσουμε τον αγώνα μας από τη θέση της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας.
Πολύ σημαντικότερο είναι το μήνυμά τους για τη συνέχιση της αναγεννητικής, δημιουργικής μας προσπάθειας στην ανασυγκρότηση και ανάταξη του ελληνικού δημοκρατικού σοσιαλιστικού χώρου.
Θα τιμήσουμε την εντολή, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με ευθύνη και συνέπεια και στα δύο μέτωπα, τηρώντας τις προτεραιότητες των εξελίξεων και των αναγκαιοτήτων.

Συντονιστικό Ιερισσού ενάντια στην εξόρυξη χρυσού: Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τον Κάκκαβο, τα δάση, τα νερά, τα παιδιά και τις ζωές μας. Μέχρι την τελική νίκη!

Στη Χαλκιδική εδώ και χρόνια αγωνιζόμαστε να σώσουμε τον τόπο μας απ΄την απληστία των χρυσοθήρων. Αγωνιζόμαστε έχοντας απέναντι τον κρατικό μηχανισμό, τη Δημοτική Αρχή, τις δυνάμεις καταστολής, τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, τα επιχειρηματικά συμφέροντα, την κυβέρνηση. Καταφέραμε να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τις όποιες διαφορές μας και ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να κερδίσουμε σημαντικές μάχες.
Οι δημοτικές εκλογές ήταν μια ευκαιρία να κάνουμε άλλο ένα βήμα μπροστά. Οι πολίτες επέλεξαν τον υποψήφιο δήμαρχο και η πλειοψηφία τον εξέλεξε, δημιουργώντας καινούρια εργαλεία για τη δικαίωση του αγώνα μας. Ο αγώνας για τη ζωή και την αξιοπρέπεια δίνεται ανεξάρτητα από τις εκλογές, τις κομματικές στρατηγικές, τις οικονομικές συνθήκες. Παρόλα αυτά η νίκη του συνδυασμού που επιλέχθηκε από τους κατοίκους, σηματοδοτεί μια νέα σχέση του κινήματος με τη θεσμική ύπαρξη του Δήμου.

ΚΚΕ για την πώληση ακινήτων και κρατικών εκτάσεων στην Κ. Μακεδονία μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

Η κυβέρνηση απαντώντας στις ανάγκες επιχειρηματικών ομίλων να βρουν κερδοφόρα διέξοδο τα συσσωρευμένα κεφάλαια τους και υλοποιώντας τις στρατηγικές κατευθύνσεις της Ε.Ε, προχωρά στην ιδιωτικοποίηση κρατικών ακινήτων και εκτάσεων στην Κεντρική Μακεδονία μέσω του ΤΑΙΠΕΔ. (εκτάσεις- φιλέτα σε περιοχές φυσικού κάλους, διατηρητέα κτίρια, ακίνητα στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκτάσεις για ανάπτυξη logistics κ.α.). 
Η ανάπτυξη που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση θα γίνει πάνω στα συντρίμμια μισθών-συντάξεων εργασιακών δικαιωμάτων, με υψηλή ανεργία, με ιδιωτικοποιήσεις.

Για το χθεσινοβραδινό δυστύχημα λίγο έξω από τον Πολύγυρο

Χθες το βράδυ, γύρω στις 22:30, 4 χιλιόμετρα έξω από τον Πολύγυρο στο δρόμο προς Θεσσαλονίκη έγινε ένα δυστύχημα. Το θύμα, μία κοπέλα 22 ετών κείτονταν χτυπημένη στην άσφαλτο για μία ώρα μέσα στη βροχή, γιατί το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, το οποίο απείχε μόλις τρία λεπτά από εκεί, δεν είχε να στείλει ασθενοφόρο!
Κοιτάζοντας με φρίκη την άτυχη κοπέλα να πονά και να αιμορραγεί μέσα στη βροχή, έβλεπα στο πρόσωπό της την κόρη μου που είναι επίσης 22 ετών και αναλογιζόμουν σε ποια φυλακή θα κατέληγα αν είχα μπροστά μου τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Η Χαλκιδική μπορεί και πρέπει να ψηφίσει τους Χαλκιδικιώτες

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν στο μέλλον υπάρξουν  τόσες υποψηφιότητες Χαλκιδικιωτών για την Ευρωβουλή. Εκτιμούμε ότι οι υπάρχουσες, των μεθαυριανών ευρωεκλογών, τιμούν τη Χαλκιδική. 
Ευχόμαστε, την Κυριακή 25/5/2014, όλοι οι Χαλκιδικιώτες να τους τιμήσουν με την ψήφο τους, εφόσον φυσικά ψηφίσουν το κόμμα στο οποίο ανήκουν οι υποψήφιοι! 

Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Ιερισσό, Παρασκευή 23/5 στις 7 μ.μ.


ΜΑΣ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τελειώνει το πανηγύρι της τηλεοπτικής αηδίας με τις «διακαναλικές» ομιλίες και συνεντεύξεις των «σωτήρων» της χώρας αλλά και της Ευρώπης.
Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός.
Μπουχτίσαμε πια να βλέπουμε στα κανάλια εκτός από τα τούρκικα σήριαλ, και ένα σωρό «αρχηγούς» που ούτε η μάνα τους τους ξέρει.
Κόμματα και «αποκόμματα» ένα σωρό, και χορός εκατομμυρίων σε τηλεοπτικούς χρόνους και σε χαρτουρα, διαφημιστικά και ψηφοδέλτια, σε εποχές που το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων πεινά.
Τα κόμματα και οι υποψήφιοι σε αυτή τη χώρα είναι περισσότερα και από τους ψηφοφόρους.